Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Turgutav spinatismuuti. Spinatismuuti avokaado ja apelsiniga 

Õhtuleht, 25. mai 2018, 10:37
 Selver
Koostisosad
  • 50 g (1/2 karpi) beebispinatit (võib ka pooleks noorte varakevadiste nõgestega)
  • 1 küps avokaado
  • 2,5 dl värskelt pressitud apelsinimahla (u. 2-3 apelsini)
  • 1 banaan

SUUNDU POODI

Valmistamine

Pese spinatilehed ja pane blenderisse koos kooritud ja tükeldatud banaani-avokaadoga. Lisa apelsinidest värskelt pressitud mahl ja blenderda ühtlaseks smuutiks. Kui kasutad nõgeseid, pese need külma vee all, hoia seejärel paar minutit keevas vees ja haki peeneks. Blenderda koos teiste ainetega.

Valmistusaeg ~5 min

Kalorsus ühele 350 kcal

Samal teemal

1. november 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Maapirnipüreesupp
25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
11. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid
4. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee