Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Lõhetartari suupisteleivad kalamarjaga 

Õhtuleht, 25. mai 2018, 10:01
 Selver
Koostisosad
  • 1 punane sibul
  • 400 g värsket lõhet
  • 1 dl hakitud tilli
  • 1 väiksema sidruni mahl
  • Soola, musta pipart
  • 2 sl oliiviõli
  • Serveerimiseks: 6 viilu musta rukkileiba, 100 g lõhemarja ja värsket tilli

SUUNDU POODI

Valmistamine

Koori ja haki sibul. Eemalda lõhefileelt nahk ja tükelda lõhe väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel sibul, lõhe, oliiviõli, hakitud till ja sidrunist pressitud mahl. Maitsesta soola ja pipraga.  Poolita leivaviilud. Jaga lõhetartar leibade peale ja kaunista lõhemarja ning tillioksaga. Naudi koheselt.

Valmistusaeg ~20 min

Kalorsus 1tk: 100 kcal

Samal teemal

1. november 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Maapirnipüreesupp
25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
11. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid
13. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Röstkartulisalat redise, spargli ja sinepise vinegrettkastmega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee