Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • 1 punane sibul
  • 400 g värsket lõhet
  • 1 dl hakitud tilli
  • 1 väiksema sidruni mahl
  • Soola, musta pipart
  • 2 sl oliiviõli
  • Serveerimiseks: 6 viilu musta rukkileiba, 100 g lõhemarja ja värsket tilli

Valmistamine

Koori ja haki sibul. Eemalda lõhefileelt nahk ja tükelda lõhe väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel sibul, lõhe, oliiviõli, hakitud till ja sidrunist pressitud mahl. Maitsesta soola ja pipraga.  Poolita leivaviilud. Jaga lõhetartar leibade peale ja kaunista lõhemarja ning tillioksaga. Naudi koheselt.

Valmistusaeg ~20 min

Kalorsus 1tk: 100 kcal

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis