Eesti uudised

ÕHTULEHE KATSE: kas jätkub jõudu ligi viiekümne veini hindamiseks?

Kuidas tegutseb koduveini hindav žürii ehk Mida kõike eestlane toanurgas kokku ei keeda (4)

Kristjan Väli, 21. mai 2018 21:50
Foto: Martin Ahven

„Siga ka ei söö seda,“ õhkab asjatundja pettunult, kui on proovinud koduveini konkursile saadetud märjukest. Õnneks on see üksik tõrvatilk meepotis – eestlaste oskus koduveini teha on üldiselt hea.

Koduveini konkursi hüvanguks kokku tulnud kaheksaliikmeline žürii näeb ligi kolm tundi kurja vaeva, et eraldada terad sõkaldest. Märjukesi on võistlustulle saadetud igast Eestimaa nurgast ja valik on kirju kui kaltsuvaip. Rabarber, mustikas, metsmaasikas, pihlakas – siinmail tehakse veini vist kõigest.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

20.07.2018
SETOD ÄREVIL: Vankumatu maksuamet võib kärpida Seto kuningriigi pidustust
26.05.2018
Rabarber toob kevade kööki
30.04.2018
Eestlased valmistavad agaralt koduveini ja -siidrit
11.01.2018
Puskar ootab seadust: kanget alkoholi valmistatakse kodus keelu kiuste

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee