Foto: Martin Ahven
Kristjan Väli 21. mai 2018 21:50
„Siga ka ei söö seda,“ õhkab asjatundja pettunult, kui on proovinud koduveini konkursile saadetud märjukest. Õnneks on see üksik tõrvatilk meepotis – eestlaste oskus koduveini teha on üldiselt hea.

„Siga ka ei söö seda,“ õhkab asjatundja pettunult, kui on proovinud koduveini konkursile saadetud märjukest. Õnneks on see üksik tõrvatilk meepotis – eestlaste oskus koduveini teha on üldiselt hea.

Koduveini konkursi hüvanguks kokku tulnud kaheksaliikmeline žürii näeb ligi kolm tundi kurja vaeva, et eraldada terad sõkaldest. Märjukesi on võistlustulle saadetud igast Eestimaa nurgast ja valik on kirju kui kaltsuvaip. Rabarber, mustikas, metsmaasikas, pihlakas – siinmail tehakse veini vist kõigest.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99