Eesti uudised

ÕHTULEHE KATSE: kas jätkub jõudu ligi viiekümne veini hindamiseks?

Kuidas tegutseb koduveini hindav žürii ehk Mida kõike eestlane toanurgas kokku ei keeda

Kristjan Väli, 21. mai 2018 21:50

4 KOMMENTAARI

k
22. mai 2018 14:50
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
p
pihlakast/ 22. mai 2018 21:23
saab hea veini, aga vaarikal ja mustal sõstral on parem lasta viina peal tõmmata.
u
Urmas/ 22. mai 2018 03:52
Mis oli ÕL "sommeljee" artikli eesmärk? Seda, et olen(Kristjan Vähi) loll veinimaailmas? Kristjan, ole mureta, sinusuguseid on palju, kaasa arvatud ise.
Olen aastaid tagasi proovinud teha võililleveini. Esimene aasta saak läks äädikaks, sai õhku, aga teine aasta tuli midagi desserdi sarnast. Käisin sel kevadel turismimessil ja proovisin huvi pärast seal pakutavat võililleveini. Ma ei oska arvata kuidas, aga kuidagimoodi oli osatud teha võililledest kuiv vein, millel polnud võililledele omast mee maitset, kuigi olin messil kaine.
Mu eksnaine tegi võililledest siirupit. Jändamine oli, aga maitse oli mesine.
v
Vahel kulub vein marjaks ära,kui on põhjust millegi tähistamiseks!/ 22. mai 2018 00:01
No see on nii kuidas kellelgi,maitse valikuid on nii palju.Et ei teagi kohe,milline on parem.Kas alkohooliga või ilma alkoholita.Pigem ma valiksin ilma alkohoolita,kuna ma ei ole terve inimene siis see oleks hulga etem.Pealegi olen epilepsiaga eluaeg arvel,siis ilma alkohoolita on see jumala okey!
l
Läti Pats/ 21. mai 2018 23:04
Peaasi, et magus on ja purju teeb! Hõkk!

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee