Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Aasiapärased forellipakid 

Õhtuleht, 26. aprill 2018, 11:00
 Selver
Koostisosad
  • küpsetuspaberit
  • värsket koriandrit
  • 2 tl riivitud ingverit
  • 0,25 tl pipart
  • 1-2 sl sojakastet
  • toiduõli
  • 0,5 väikest tšillipipart
  • 0,5 dl laimimahla
  • 500 g forellifileed

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Lõika küpsetuspaberist neli suurt ruutu.Tõsta küpsetuspaberitele forellitükid (ükshaaval). Puista igaühele neist peale ingverit ja nirista väheke sojat, oliiviõli ja laimimahla. Soovi korral lisa kaladele ka mõni tšilliviil. Keera kalad küpsetuspaberisse, keera otsad keerdu. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15- 20 minutit. Puista kalale serveerides värskelt hakitud koriandrit.

Valmistusaeg ~25 min

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee