Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • küpsetuspaberit
  • värsket koriandrit
  • 2 tl riivitud ingverit
  • 0,25 tl pipart
  • 1-2 sl sojakastet
  • toiduõli
  • 0,5 väikest tšillipipart
  • 0,5 dl laimimahla
  • 500 g forellifileed

Valmistamine

Lõika küpsetuspaberist neli suurt ruutu.Tõsta küpsetuspaberitele forellitükid (ükshaaval). Puista igaühele neist peale ingverit ja nirista väheke sojat, oliiviõli ja laimimahla. Soovi korral lisa kaladele ka mõni tšilliviil. Keera kalad küpsetuspaberisse, keera otsad keerdu. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15- 20 minutit. Puista kalale serveerides värskelt hakitud koriandrit.

Valmistusaeg ~25 min

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis