Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Räimepihvid sinepi ja juustuga 

Õhtuleht, 10. aprill 2018, 10:45
 Selver
Koostisosad
  • 400 g räimefileed
  • 1 sl sinepit
  • 80 g riivitud juustu
  • tilli
  • soola
  • musta pipart
  • 1 dl rukkijahu
  • praadimiseks u 50 g võid

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Lao pooled fileedest nahapool all küpsetuspaberile. Määri fileedele sinepit, puista peale riivitud juustu ja hakitud tilli. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta ülejäänud fileed teiste peale. Paneeri pihvid rukkijahus. Pruunista räimepihvid võis mõlemilt poolt kuldpruuniks ja maitsesta soolaga. Serveeri kuumade keedukartulite või riisiga. Sobib hästi ka kartulipudru, sidrunisektori ja tillioksaga.

Valmistusaeg ~20 min

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee