Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • 400 g räimefileed
  • 1 sl sinepit
  • 80 g riivitud juustu
  • tilli
  • soola
  • musta pipart
  • 1 dl rukkijahu
  • praadimiseks u 50 g võid

Valmistamine

Lao pooled fileedest nahapool all küpsetuspaberile. Määri fileedele sinepit, puista peale riivitud juustu ja hakitud tilli. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta ülejäänud fileed teiste peale. Paneeri pihvid rukkijahus. Pruunista räimepihvid võis mõlemilt poolt kuldpruuniks ja maitsesta soolaga. Serveeri kuumade keedukartulite või riisiga. Sobib hästi ka kartulipudru, sidrunisektori ja tillioksaga.

Valmistusaeg ~20 min

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis