Eesti uudised

Rakvere lihatööstuses oli lokaalne ammoniaagileke

Toimetas Silja Ratt, 9. aprill 2018, 07:46

3 KOMMENTAARI

h
Hakklihaekspert/ 9. aprill 2018, 20:45
youtube.com/watch?v=M9t-MkF3OyU
Keeduvorstid, viinerid, hakkliha Rakverest on koeratoit !
s
Scaramanga/ 9. aprill 2018, 20:37
Arvake ära mida tehakse LIHAKOMBINAADIS ammoniaagiga ?
e
Emajõe äärde teeme võimsama, pöördumatult pikaajalisemate tagajärgedega , sest poolel teel hobuseid ei vaheta keegi./ 9. aprill 2018, 10:41
Meie teeme valmis ja teadlaste uuringud on meie kaitsekilp, rida poliitikuid on oma juba saanud ja ei mingit viginat ega ketti või laulmist rahvast ei aita - mets ja maa jääb lagastatult teiele... mitte nagu laulus "mõisad põlevad...". Kindlasti oleks hea, kui RB ka aktiviseeruks võimsamalt, küll orjarahvas ajapikku maksab sellegi kinni.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee