Eesti uudised

Rakvere lihatööstuses oli lokaalne ammoniaagileke (3)

LISA KOMMENTAAR

Hakklihaekspert 9. aprill 2018 20:45
youtube.com/watch?v=M9t-MkF3OyU
Keeduvorstid, viinerid, hakkliha Rakverest on koeratoit !
Scaramanga 9. aprill 2018 20:37
Arvake ära mida tehakse LIHAKOMBINAADIS ammoniaagiga ?
Emajõe äärde teeme võimsama, pöördumatult pikaajalisemate tagajärgedega , sest poolel teel hobuseid ei vaheta keegi. 9. aprill 2018 10:41
Meie teeme valmis ja teadlaste uuringud on meie kaitsekilp, rida poliitikuid on oma juba saanud ja ei mingit viginat ega ketti või laulmist rahvast ei aita - mets ja maa jääb lagastatult teiele... mitte nagu laulus "mõisad põlevad...". Kindlasti oleks hea, kui RB ka aktiviseeruks võimsamalt, küll orjarahvas ajapikku maksab sellegi kinni.