Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • 600 g tooreid väikeseid peete
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 tl vedelat mett
  • 1 tl kuivatatud rosmariini või tüümiani
  • musta pipart
  • 2 sl väikeseid kappareid
  • 100 g kitsejuustu

Valmistamine

Pese ja koori peedid, lõika sektoriteks, laota ahjuvormi. Nirista peale oliiviõli ja mesi. Puista peetidele rosmariini või tüümiani, jahvata peale musta pipart. Sega läbi, et peedid oleksid maitseainetega koos. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 40 minutit või kuni peedid pehmed. Lõika kitsejuust viiludeks, laota peetidele ja küpseta veel 5 minutit. Puista peale ka kapparid ja naudi kohe.

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis