Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Soe ahjupeedisalat kitsejuustuga 

Õhtuleht, 3. aprill 2018, 10:45
 Selver
Koostisosad
  • 600 g tooreid väikeseid peete
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 tl vedelat mett
  • 1 tl kuivatatud rosmariini või tüümiani
  • musta pipart
  • 2 sl väikeseid kappareid
  • 100 g kitsejuustu

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Pese ja koori peedid, lõika sektoriteks, laota ahjuvormi. Nirista peale oliiviõli ja mesi. Puista peetidele rosmariini või tüümiani, jahvata peale musta pipart. Sega läbi, et peedid oleksid maitseainetega koos. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 40 minutit või kuni peedid pehmed. Lõika kitsejuust viiludeks, laota peetidele ja küpseta veel 5 minutit. Puista peale ka kapparid ja naudi kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee