Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • 1 spl õli
  • 500 g veisehakkliha
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 0,5 - 1 punane tšillikaun
  • 0,5 tl tšillipulbrit
  • 1 tl paprikapulbrit
  • 1 sl fariinsuhkrut
  • 1 purk (400 g) purustatud tomateid
  • 3 dl puljongit
  • soola ja musta pipart
  • 1 purk (410 g) punaseid ube
  • värsket koriandrit

Serveerimiseks:

keedetud riisi või tacosid

Valmistamine

Kuumuta pannil õlis madalal kuumusel hakitud sibul ja küüslauk. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta hakitud värske tšillipipra, tšilli- ja paprikapulbri ning fariinsuhkruga, sega läbi. Lisa purustatud tomatid ja kuum puljong. Hauta tasasel tulel kaane all 30 minutit. Lisa nõrutatud oad ja hauta veel 10 - 15 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri rooga riisi või tacode ning hakitud koriandriga.

Valmistusaeg ~60 min

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Silja Ratt
Telefon 51993733
silja.ratt@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis