Põnevat ja kasulikku | Sisuturundus

Kevadel ja suvel eelista kalatooteid lihale! 

Pepekala, 26. märts 2018, 09:13
 
Kui külmad ilmad viimaks lõppema hakkavad, siis on ülim aeg tervislikumalt ja kergemalt toituma hakata. Seega asenda kevadel ja suvel rasked liharoad hoopis kalaga. Ära muretse, ka kala saab imelihtsalt grillida!

Pepekala on pood Tallinnas, mis pakub head kalavalikut ning on uhke selle üle, et tooted ei sisalda säilitusaineid. Tänu 25 aasta pikkusele tegevusajale on firma oma alal pädev, tegutsedes ka kalade puhastamise, fileerimise ja soolamisega. Pepekala esindajate sõnul on kevadisteks ja suvisteks hittideks alati forellifilee (valmistamine: 1 l vett, 40 g soola ja 500 g forellifileed) ja huntahven (valmistamine: 1 l vett, 60 g soola ja 1 huntahven).

Mõlemaid on lihtne grillida ja loomulikult teha kodustes tingimustes – lihtsalt pannile ning küpsetada mõlemalt poolt paar minutit.

Lihavõttelauale soovitab Pepekala aga nende enda tehtud forellimarja ning kuumsuitsuforelli.

Pepekala kalatoodete valik on suur ning sellega saab tutvuda nii Tammsaare tee 89 kui ka Viimsis Sõpruse tee 9 poodides. 

 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee