Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Laimi-juustukook 

Õhtuleht, 20. märts 2018, 13:25
 Selver
Koostisosad
  • 125 g Digestive küpsiseid
  • 50 g sulatatud võid

Kate:

  • 4 munakollast
  • 2 dl suhkrut
  • 2 laimi riivitud koor ja mahl
  • 600 g maitsestamata toorjuustu

Kaunistuseks:

  • 1 laim, värsket münti

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Purusta küpsised ja sega sulavõiga. Suru 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10 minutit. Lase jahtuda ja tõsta sügavkülma, kuni valmistad täidise. Vahusta munakollased suhkruga, lisa riivitud laimikoor ja mahl. Lisa ka toasoe toorjuust, sega ühtlaseks. Kalla vormi ja hoia sügavkülmas vähemalt 3-4 tundi. Tõsta toatemperatuurile 15 minutit enne serveerimist. 

Valmistusaeg ~30 min

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee