Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Hummus ehk vürtsikas kikerhernemääre 

Õhtuleht, 14. märts 2018, 16:00
 Selver
Koostisosad
  • 1 purk (400 g) kikerherneid
  • 50 g seesamiseemneid 1,5 dl oliiviõli
  • 2-3 purustatud küüslauguküünt
  • 2 sl sidrunist pressitud mahla
  • soola
  • musta pipart
  • 0,5-1 tl Cayenne'i pipart

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Rösti seesamiseemneid kuival pannil 2–3 minutit pidevalt segades, lase jahtuda ja peenesta. Pese nõrutatud kikerherneid rohke veega sõelal ning purusta köögikombainis või kannmikseris püreeks. Lisa õli, küüslauk, seesamijahu ja maitseaineid, töötle ühtlaseks pastaks. Vahemeremaades pannakse hummus lauale eelroana või suupistena kas toorete köögiviljade dippimiseks või saiale määrimiseks. Maitseb suurepärane ka näkileibadega.

Valmistusaeg ~5 min

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee