Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Ahjulõhe sidrunivinegreti ja vähisabadega 

Õhtuleht, 8. märts 2018, 14:55
Foto: Selver
Koostisosad
  • 1 kg lõhefileed
  • 400 g vähisabasid soolvees
  • meresoola

Sidrunivinegrett:

  • 1 dl oliiviõli
  • 1 sidruni riivitud koor ja pressitud mahl
  • 1 dl riivitud Valio Forte Speciale
  • 1 dl hakitud ürte (tüümianit, basiilikut, rosmarini, lehtpeterselli)
  • 2 tl vedelat mett
  • musta purustatud pipart

SUUNDU POODI

Valmistamine

Sega vinegretiained omavahel. Tõsta lõhe küpsetuspaberiga ahjuplaadile. Eemalda luud ja maitsesta soolaga. Kalla pool sidrunivinegretist kalale, ülejäänud sega nõrutatud krevettidega ja jäta ootele külmkappi.Küpseta kala ahjus 150 kraadi juures u 30 minutit või kuni kala küps. Laota peale marineeritud krevetid ja serveeri.  

Valmistusaeg ~60 min

Samal teemal

25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
4. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga
13. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Röstkartulisalat redise, spargli ja sinepise vinegrettkastmega
6. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Musta riisi salat mereandidega

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee