Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • 1 kg lõhefileed
  • 400 g vähisabasid soolvees
  • meresoola

Sidrunivinegrett:

  • 1 dl oliiviõli
  • 1 sidruni riivitud koor ja pressitud mahl
  • 1 dl riivitud Valio Forte Speciale
  • 1 dl hakitud ürte (tüümianit, basiilikut, rosmarini, lehtpeterselli)
  • 2 tl vedelat mett
  • musta purustatud pipart

Valmistamine

Sega vinegretiained omavahel. Tõsta lõhe küpsetuspaberiga ahjuplaadile. Eemalda luud ja maitsesta soolaga. Kalla pool sidrunivinegretist kalale, ülejäänud sega nõrutatud krevettidega ja jäta ootele külmkappi.Küpseta kala ahjus 150 kraadi juures u 30 minutit või kuni kala küps. Laota peale marineeritud krevetid ja serveeri.  

Valmistusaeg ~60 min

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis