Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Romsteek 

Õhtuleht, 1. märts 2018, 13:10
 Selver
Koostisosad
  • 2-3 riivsaia
  • 1 muna
  • 2 sl võid
  • soola, musta pipart
  • 3-4 sl rapsiõli
  • 4 viilu (a 150-200 g) pehmet veiseliha välisfilee lõiku

Serveerimiseks:

  • 1 sidrun

SUUNDU POODI

Valmistamine

Vasarda lihalõigud õhukesteks, maitsesta soola ja musta pipraga. Piserda õliga ja tõsta ülestikku üksteise peale, lase seista 30 minutit. Paneeri esmalt lahtiklopitud munas ja seejärel riivsaias. Prae pannil võis ükshaaval mõlemalt poolt helepruuniks. Serveeri koos praekartulite, salati  või aurutatud köögiviljadega. Pigista serveerides sidrunist peale mahla.

Valmistusaeg ~60 min

Samal teemal

25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
4. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga
13. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Röstkartulisalat redise, spargli ja sinepise vinegrettkastmega
6. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Musta riisi salat mereandidega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee