Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • 2-3 riivsaia
  • 1 muna
  • 2 sl võid
  • soola, musta pipart
  • 3-4 sl rapsiõli
  • 4 viilu (a 150-200 g) pehmet veiseliha välisfilee lõiku

Serveerimiseks:

  • 1 sidrun

Valmistamine

Vasarda lihalõigud õhukesteks, maitsesta soola ja musta pipraga. Piserda õliga ja tõsta ülestikku üksteise peale, lase seista 30 minutit. Paneeri esmalt lahtiklopitud munas ja seejärel riivsaias. Prae pannil võis ükshaaval mõlemalt poolt helepruuniks. Serveeri koos praekartulite, salati  või aurutatud köögiviljadega. Pigista serveerides sidrunist peale mahla.

Valmistusaeg ~60 min

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Kristel Veerus
Telefon 51993733
kristel.veerus@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis