Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Valge šokolaadi moussee` Vana Tallinnaga 

Õhtuleht, 21. veebruar 2018, 14:40
 Selver
Koostisosad
  • 3 želatiinilehte
  • 200 g valget šokolaadi, Fazer
  • 200 ml vahukoort
  • Vana-Tallinna likööri

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Pane želatiinilehed külma vette likku 5 minutiks. Kuumuta 1, 5 dl vahukoorest peaaegu keemiseni väikeses kastrulis ja lisa sinna hakitud sokolaad. Tõsta pliidilt ja sulata segades. Lisa ka kuivaks pigistatud želatiinilehed ja lahusta kiirelt segades kuumas sokolaadimassis. Lisa ka ülejäänud vahukoor ja Vana Tallinna liköör. Tõsta 2 tunniks kuni üleöö külma tahkuma. Klopi kahvliga õhuliseks, jaga väikestesse klaasidesse ja kaunista granaatõunaseemnetega.

Valmistusaeg ~20 min

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee