Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • 3 želatiinilehte
  • 200 g valget šokolaadi, Fazer
  • 200 ml vahukoort
  • Vana-Tallinna likööri

Valmistamine

Pane želatiinilehed külma vette likku 5 minutiks. Kuumuta 1, 5 dl vahukoorest peaaegu keemiseni väikeses kastrulis ja lisa sinna hakitud sokolaad. Tõsta pliidilt ja sulata segades. Lisa ka kuivaks pigistatud želatiinilehed ja lahusta kiirelt segades kuumas sokolaadimassis. Lisa ka ülejäänud vahukoor ja Vana Tallinna liköör. Tõsta 2 tunniks kuni üleöö külma tahkuma. Klopi kahvliga õhuliseks, jaga väikestesse klaasidesse ja kaunista granaatõunaseemnetega.

Valmistusaeg ~20 min

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis