Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • 1 karp (250 g) riccota kohupiima
  • 1 suurem sibul
  • 4 väiksemat keedupeeti
  • 4 keedetud muna
  • 240 g (1 pakk) heeringafileed
  • 1 karp (200 g) toorjuustu
  • 1 tl mett
  • 1-2 sl hakitud värsket tilli
  • soola
  • immutamiseks piima

Valmistamine

Aseta 6-7 leivaviilu alusele ja immuta pintsliga piimaga. Määri peale sulatatud juustu. Riivi peet peene riiviga ja laota järgmiseks kihiks. Peedi peale aseta peeneks hakitud heeringas ja sellele väga peeneks hakitud või riivitud sibul. Sega toasoe toorjuust ja ricotta hapukoorega, lisa maitseained, mesi ja maitse järgi soola (Arvesta ka heeringa soolasusega). Laota sibulale pool saadud segust, aseta peale teine kiht piimaga immutatud leivaviile ning määri peale ülejäänud ricottamass. Laota peale hakitud munad ja kata tort pealt kilega . Aseta külmkappi maitsestuma üleöö.  (Retsepti autor: Eve Jürgens)

Valmistusaeg ~30 min

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis