Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Peedi-heeringa võileivatort 

Õhtuleht, 19. veebruar 2018, 12:00
 Selver
Koostisosad
  • 1 karp (250 g) riccota kohupiima
  • 1 suurem sibul
  • 4 väiksemat keedupeeti
  • 4 keedetud muna
  • 240 g (1 pakk) heeringafileed
  • 1 karp (200 g) toorjuustu
  • 1 tl mett
  • 1-2 sl hakitud värsket tilli
  • soola
  • immutamiseks piima

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Aseta 6-7 leivaviilu alusele ja immuta pintsliga piimaga. Määri peale sulatatud juustu. Riivi peet peene riiviga ja laota järgmiseks kihiks. Peedi peale aseta peeneks hakitud heeringas ja sellele väga peeneks hakitud või riivitud sibul. Sega toasoe toorjuust ja ricotta hapukoorega, lisa maitseained, mesi ja maitse järgi soola (Arvesta ka heeringa soolasusega). Laota sibulale pool saadud segust, aseta peale teine kiht piimaga immutatud leivaviile ning määri peale ülejäänud ricottamass. Laota peale hakitud munad ja kata tort pealt kilega . Aseta külmkappi maitsestuma üleöö.  (Retsepti autor: Eve Jürgens)

Valmistusaeg ~30 min

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee