Toiduuudised

Aasia köök: kergelt vürtsikate roogadega sobib kerge laagriõlu (10)

LISA KOMMENTAAR

Mati 18. veebruar 2018 00:41
Kas pioneerilaagri õlu sobib?
jah 17. veebruar 2018 16:05
Õndsus on juua toidukõrvale
Orikat või Premiumit vaid 5.- EUR eest.
loomaarst 17. veebruar 2018 11:47
mis aasia,meil ei osata aasiapärast teha,isegi loomaliha ei osata ,miggi tallanahk aina
Mädanik 17. veebruar 2018 16:25
Odavalt tehtud toit vaesele eestlasele käib küll.Peaasi et odav oleks.
Jah jah 17. veebruar 2018 10:03
ja pärast käia odavas pordumajas. Missugune normaalne inimene üldse sõidab Bangkokki?
jah'le 17. veebruar 2018 13:43
Rumal oled. Bangkokki külastab aastas 25 miljonit inimest (maailmas II kohal). Ja pordumajas ei oleks sinusugusel rotil seal midagi teha. Need on kümneid kordi kallimad kui su Kopli li.bud!
Jah 17. veebruar 2018 10:02
laagriõlut on kahesugust pioneerlaagriõlu ja vangilaagriõlu.
17. veebruar 2018 14:39
Sinu nõmedus on tõesti kadestamast väärt ...
Lager sobib tõesti vürtsisega 17. veebruar 2018 09:32
Mis on mõnusamat, kui hängida tundide kaupa mööda Bangkoki tänavaid, suhelda naeratavate kohalikega (ja välismaalastega), süüa iga veidi aja tagant eriti tšillist tänavatoitu ja rüübata kuuma peletuseks pidevalt parimat lagerit - Changi! Õndsus.
ain 17. veebruar 2018 08:49
miks peab olema toidul alkoholi maitse?,siis imestate et kuidas tulevad joodikud???