Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Hernepüreesupp suitsupeekoni ja kõrvitsaseemnetega 

Õhtueht, 13. veebruar 2018, 13:00
Foto: Selver
Koostisosad
  • 1 dl kergelt vahustatud kort
  • 400 g värskeid (või külmutatud) herneid
  • 1 sl võid
  • 7 dl kana- või köögiviljapuljongit
  • 1 väike kartul
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 šalottsibulat

Kaunistuseks:

  • 3 sl kõrvitsaseemneid
  • 2 viilu suitsupeekonit

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Koori ja tükelda sibulad, küüslauk ja kartul. Kuumuta pannil võis. Lisa puljong ja hauta 15 minutit vaiksel kuumusel. Lisa hulka ka herned. Hauta veel 5 minutit ( või kuni herned pehmed) ning püreesta saumikseriga. Vahusta koor ja sega supile, ära enam keeda. Lõika peekon õhukesteks ribadeks ja pruunista kuuumal pannil, lisa lõpus ka kõrvitsaseeemned ja rösti läbi. Serveeri koos supiga.

Valmistusaeg ~25 min

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee