Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • 1 dl kergelt vahustatud kort
  • 400 g värskeid (või külmutatud) herneid
  • 1 sl võid
  • 7 dl kana- või köögiviljapuljongit
  • 1 väike kartul
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 šalottsibulat

Kaunistuseks:

  • 3 sl kõrvitsaseemneid
  • 2 viilu suitsupeekonit

Valmistamine

Koori ja tükelda sibulad, küüslauk ja kartul. Kuumuta pannil võis. Lisa puljong ja hauta 15 minutit vaiksel kuumusel. Lisa hulka ka herned. Hauta veel 5 minutit ( või kuni herned pehmed) ning püreesta saumikseriga. Vahusta koor ja sega supile, ära enam keeda. Lõika peekon õhukesteks ribadeks ja pruunista kuuumal pannil, lisa lõpus ka kõrvitsaseeemned ja rösti läbi. Serveeri koos supiga.

Valmistusaeg ~25 min

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis