Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Rikottapannkoogid 

Õhtuleht, 13. veebruar 2018, 13:00
Foto: Selver
Koostisosad
  • 3 muna
  • 250 g rikottapastat
  • 1,5 dl piima
  • 3 sl suhkrut
  • 2,5 dl nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • soola
  • võid praadimiseks

Serveerimiseks:

  • moosi, vanillijäätist

SUUNDU POODI

Valmistamine

Eralda munakollased valgetest. Sega munakollased rikotta ja piimaga. Sega omavahel kuivained ja sega tainasse. Vahusta munavalged kõvaks vahuks ja sega ettevaatlikult taina hulka. Küpseta pannil võis mõlemilt poolt kuldkollaseks. Serveeri moosi ja vanillijäätisega.

Valmistusaeg ~20 min

Samal teemal

1. november 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Maapirnipüreesupp
25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
18. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Jõululeib pähklite ja kuivatatud puuviljadega
11. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee