Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Kana-seesamiwok 

Õhtuleht, 13. veebruar 2018, 13:00
 Selver
Koostisosad
  • 2 sl õli
  • 2 kana rinnafileed
  • 3 porgandit
  • 1/2 pakki munanuudleid
  • 2 sl vedelat mett (Selver)
  • 1 sl sojakastet (Blue Dragon)
  • 2 laimimahl (Sicilia)
  • 3 sl röstitud seesamiseemneid
  • Peotäis värsket hakitud koriandrit

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Keeda munanuudlid pakendil oleva juhise järgi, nõruta ja sega 1 sl õliga. Lõika  kanafileed ribadeks. Koori ja tükelda porgandid peeneteks ribadeks. Kuumuta 1 sl õlis kana- ja porgandiribasid wokpannil mõned minutid, kuni pruunistumiseni. Lisa mesi, laimidest pressitud mahl ja soja. Lase podiseda minut ja lisa nõrutatud nuudlid ning seesamiseemned. Sega läbi, tõsta kaussidesse ja puista üle hakitud koriandriga.

Valmistusaeg ~20 min

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee