Toiduuudised

Mis vahe on toorpiimal ja maapiimal? (9)

LISA KOMMENTAAR

Praegust piima 1. veebruar 2018 22:58
mis poest toodud kutsume peipsi veeks (endise lüpsja L.Peipsi järgi) kuna sel pole maitset ega värvi, rääkimata rasvasisaldusest!
Tiit 1. veebruar 2018 14:59
Mina ei tea mida nemad tänapäeval piimaga teevad aga korralik see jook ei ole . Nouka ajal kasutati ka pastöriseerimist ja ikka läks piim hapuks. Nuud, kui piim seisab kaua muutub mingiks ebamääraseks kibedaks lögaks. Maalt toodud korralik töötlemata piim läheb korralikuks hapupiimaks.
suvel palavaga pole paremat kui keedetud värske kartul, heeringas ja korvale kruusitäis korralikku hapupiima.
Qwert 1. veebruar 2018 14:39
Vabandage, aga, kas sellise jutuga on 20 aastat piimaeksperdina tegutsenud proua? Äsja lüpstud lehmapiima nimetatakse rõõskpiimaks, mille rasvaprotsent on üle 4. See, mis poes müüakse on juba töödeldud piim, sest paljudel tänapäeva noortel läheb põhi alt ära kui kasvõi klaasi rõõskpiima peaksid jooma. Poepiim ei mõju nii, kui just päris haige ei ole.
Huvitav 1. veebruar 2018 13:42
Miks on see artikkel rubriigis NAISED.Aga mitte nt.TERVIS.
Kommertstekst 1. veebruar 2018 12:51
see on ju reklaamartikkel
1. veebruar 2018 12:45
"Toorpiim" pole mingi toorpiim vaid valmis toiduaine.
Peeter 1. veebruar 2018 12:19
Kui inimesed on joonud aastatuhandeid töötlemata maapiima, siis mis on meiega viimaste aastakümnete jooksul juhtunud, et iga bakterit kartma peame?
aaa 1. veebruar 2018 11:21
kuidas on homogeenimisega?
enne 1. veebruar 2018 12:44
homogeniseerimist on ikka normaliseerimine, st. kindla rasvaprotsendi saavutamine.