Gurmaanide kõrgelt hinnatud homaar ehk merivähk.  (Reuters/Scanpix)

Šveitsi valitsus tuli vastu loomakaitsjatele ja keelustas gastronoomide vastuseisust hoolimata vähkide elusalt keeva vette viskamise, vahendab Tages-Anzeiger. 

Edaspidi tuleb vähid enne keetmist uimastada, kasutades selleks näiteks elektrišokiaparaati. Vähke serveerivatel restoranidel tuleb nüüd muretseda vastav varustus, mis muudab vähiroogade hinna kallimaks.

Valitsus ütles otsust põhjendades, et vähidki tunnevad kannatusi. 

Jaga artiklit

40 kommentaari

A
Alatoitlustatud lapsed?  /   10:29, 13. jaan 2018
Lätlased hoolivad ka sellest, et eestlased saaksid elada odavamalt, aga selline hellitamine on vastukarva kellele? Kõik on hakanud hoolima, leidub veidraidki.
K
Kalamiis  /   18:59, 12. jaan 2018
Aga vihmaussikese konksu otsa ajamine ??

Päevatoimetaja

Silja Ratt
Telefon 51993733
silja.ratt@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis