Õhtulehe raamatublogi

Sotsialismiaja söögimälestusi: poliitika lisab roogadele mõnusalt vürtsi

Kersti Eero, 3. jaanuar 2018, 09:42

2 KOMMENTAARI

m
mälu värskenduseks/ 4. jaanuar 2018, 08:41
Kel suurem huvi nõuka-aegse elu suhtes, võiks lugeda 2004. a. välja antud Enno Tammeri raamatut "Nõukogude aeg ja inimene".
h
hmmm/ 3. jaanuar 2018, 16:46
kas see Suitsu tõesti väidab, et kiirmeetodil vahuveini valmistamise oskused ostsid venelased sisse? Suitsu tädi on liig agaralt vikepeediat lugenud. Paraku arusaamine siis kehvapoolne. Sovetskoe šampanskoje kui kaubamärk tekkis tõesti 1930. aastatel. Aga uuenduse, tollesama kiirmeetodi välja mõtlemise eest said leiutajad omaaegse NLiidu tähtsama preemia - Lenini preemia ja aastal 1961. Ei taha NLiitu kiita, kuid meenub justkui vastupidine. Sellesama kiirmeetodi müümine välismaale 1970 aastatel. Vana inimene juba, milleks sihukest odavat populaarsust pooltõdede jutustamisega taotleda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee