Jõulud

(8 tordilõiku)

Parimad jõuluküpsetised: Pavlova ja kapsa-kartulipirukas 

Lilija Suburg, Tartu kutsehariduskeskuse kondiitriõpetaja, 23. detsember 2017, 00:01
JÕULUVÄRVIDES PAVLOVA: Suus sulav pilgupüüdja peolaual.Foto: Aldo Luud

Kui ilma verivorstide ja hapukapsasteta on raske jõululauda ette kujutada, siis küpsetiste osas on mänguruumi lõputult. Miks mitte pakkuda tänavu vürtsika jõulukeeksi asemel hoopis õhulist Pavlovat? Ja kus on kirjas, et kapsas peab laual seisma kausiga - vahelduseks võiks selle hoopis pirukasse peita. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

20. jaanuar 2018, 00:01
Pirukameistri peavalu: millist jahu kasutada ja millist vormi eelistada
25. detsember 2017, 11:47
Mida teha järelejäänud piparkookidega?
23. detsember 2017, 00:01
Küpseta nagu proff: Jõululauale kuuseke kanafileega
23. detsember 2017, 00:01
Pineenist eugenoolini – millised ained tekitavad jõululõhna?

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee