Eesti uudised

Eesti juustumeistrite perefirma vallutab Euroopa turgu

Arvo Uustalu, 13. oktoober 2017 00:01

8 KOMMENTAARI

v
Võrokõnõ/ 13. oktoober 2017 11:46
Tõsiasi on see, et üldiselt on eesti juust maitsetu ja laagerdumata. Soola on ka paljudel juustudel vähevõitu. Piduliku sündmuse puhul eelistan kindlasti saksa, hollandi, itaalia või prantsuse juustu. Enamus meie kitsejuuste on samuti hoopis teise maitsega kui õige kitsejuust peaks olema.
Isegi klassikalist eesti juustu ei osata enam teha. Ainult ühe tootja eesti juust on söödav. Ülejäänud on juustulaadne toode. Eesti ei ole kahjuks juustumaa, s.t et ei osata juustu toota. Asi on vist vales tehnoloogias.
k
kama kaks/ 13. oktoober 2017 11:05
ostsin eelmisel nädalal esimest korda - hea juust on. Ostan teinegi kord.
k
Kui/ 13. oktoober 2017 10:12
Jõuad iga paev kõiki loomi(800) kallistada, siis töötegemiseks aega ei jäägi! Reaalsus on ikka teine
a
ab/ 13. oktoober 2017 07:45
h
13. oktoober 2017 07:57
hea et puuetega inimesi ka ikka kaasatakse, see vasakpoolne tundub igati tegus olevat
m
Millised kenad kerad/ 13. oktoober 2017 07:08
Küll oleks hea neid mäest alla veeretada
e
Erfih/ 13. oktoober 2017 00:52
Juust on tehtud riknenud piimast ja sellest tootest on paljud omale vähihaiguse saanud.
m
Mine/ 13. oktoober 2017 07:50
maga kaineks. Või torka omale üledoos.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee