KINDEL KVALITEET: Torma põllumajandusosaühingu farmijuhataja Liivi Pavlihhina demonstreerib  kangelaslehm Volgat, kellele kuulub päevalüpsi rekord – 87,1 liitrit. Kusjuures Volga piima rasvasisaldus ulatub stabiilselt kuue protsendi ligi.Foto: Foto: Torma põllumajandusosaühing
Arvo Uustalu 30. september 2017 00:03
Viimaste nädalate võipõud on meie poelettidele toonud ka kaugemate maade leivamääret. Ühelt poolt võib lisanditeta võide vahel mingeid maitsenüansse tabada, kuid teisalt jääks tavainimene pimetestis võide eristamisega ilmselt hätta.

Viimaste nädalate võipõud on meie poelettidele toonud ka kaugemate maade leivamääret. Ühelt poolt võib lisanditeta võide vahel mingeid maitsenüansse tabada, kuid teisalt jääks tavainimene pimetestis võide eristamisega ilmselt hätta.

Torma põllumajandusosaühingu juht Ahto Vili ütleb, et piima ja selle kaudu ka või maitset mõjutab kõige enam see, mida vissid söövad. Samas lisab ta, et kuna tänapäeval on toorpiima kvaliteet väga kõrgeks aetud, siis kukub ära isegi võimalus, et riknenud silo söönud lehmade piim tootmisse jõuaks.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon