Eesti uudised

Piimatootjad ja võimeistrid tõdevad, et või maitseomadused paneb paika lehmade ninaesine ja koore pastöriseerimise temperatuur

Millest sõltub või maitse?

Arvo Uustalu, 30. september 2017, 00:03

15 KOMMENTAARI

k
30. september 2017, 21:38
Kui lüpsta lehma niimoodi, et tal on jalad harkis, siis võib võil hiljem kerge sõnniku maitse juures olla. Niiet mõõdukust lüpsmisel!
r
rasvahani/ 30. september 2017, 21:37
Määrige pähe omale see või. Kui pole, sööge margariini, kui pole määrige rasva, kui pole, siis pange lihatükk niisama leivale. Mina üldse võid ei söö ja pole häda midagi.
a
ab/ 30. september 2017, 15:56
palju sõltub ka pulli tegemistest!
k
1. oktoober 2017, 14:13
kummale pildil rohkem pulli vaja
l
Lembit Merila elektritraktor/ 30. september 2017, 14:42
Kui kogu raha kulub diislile siis pole midagi head lootagi.
l
Laske vissid/ 30. september 2017, 12:57
suveks välja, karjamaale! Saate head võid kui kasvatate vissisid looduslähedasemalt. Ja 82%. või pole veel see "ehtne või". Tippkokkade käest kuulnud, et head toitu saab valmistada alles alates 84%-lise võiga. Igatahes, kodusproovijatele: 35%-lisest poekoorest ei saagi normaalset võid.
e
1. oktoober 2017, 14:14
ega seda eurosolki küll ei taha
k
Kolesterool/ 30. september 2017, 12:14
Natuke veel kannatada ja võihinnad hakkavad kukkuma. Varsti tuleb hakata võipakkidelt vaatama säilimistähtaegu, sest või jääb riiulitele lihtsalt seisma.
Keegi ei suuda lõpmatult rasva sisse õgida. Tegemist on siiski 82%(!)-lise rasvasisaldusega tootega.
k
30. september 2017, 12:38
Kui palju seda siis sisse õgitakse? Sama on jahukastmega, mille peale kohe minestatakse.
v
Vmaamiis/ 30. september 2017, 10:40
Viimasel ajal lööb raha maitse üle!!
i
Ilmar/ 30. september 2017, 09:33
Huvitav kus kohast Teie võid olete saanud. Mina sain võid siis kui tädi elas ja lehma pidas. Aastaid tagasi hakkasin uuesti võid saama kui hakkasin talumehelt koort ostma. Jah see on tösi olen ise ka piima joonud milleloli silo maitse.

k
kolla/ 30. september 2017, 09:27
Reeglina määrab või maitse see kui palju võimeistrid oskavad võisse vett siduda.
n
Nii/ 30. september 2017, 11:48
Ja kuidas sellisel juhul nõutud rasvasisalduse saavutab?
k
kolla/ 30. september 2017, 12:29
Lihtsalt trükivad pakile mingi numbri ja see ongi see õige rasvasisaldus.Tavainimene selle õigsust kontrollida ju ei saa.Muidugi anna sinna ka segada venemaa eeskujul palmiõli,egas meie tootjad ka need kõige rumalamad ole.
p
1. oktoober 2017, 14:16
palmiõli ruulib kogu aeg pooleks panduna

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee