Määrige pähe omale see või. Kui pole, sööge margariini, kui pole määrige rasva, kui pole, siis pange lihatükk niisama leivale. Mina üldse võid ei söö ja pole häda midagi.
suveks välja, karjamaale! Saate head võid kui kasvatate vissisid looduslähedasemalt. Ja 82%. või pole veel see "ehtne või". Tippkokkade käest kuulnud, et head toitu saab valmistada alles alates 84%-lise võiga. Igatahes, kodusproovijatele: 35%-lisest poekoorest ei saagi normaalset võid.
Natuke veel kannatada ja võihinnad hakkavad kukkuma. Varsti tuleb hakata võipakkidelt vaatama säilimistähtaegu, sest või jääb riiulitele lihtsalt seisma. Keegi ei suuda lõpmatult rasva sisse õgida. Tegemist on siiski 82%(!)-lise rasvasisaldusega tootega.
Huvitav kus kohast Teie võid olete saanud. Mina sain võid siis kui tädi elas ja lehma pidas. Aastaid tagasi hakkasin uuesti võid saama kui hakkasin talumehelt koort ostma. Jah see on tösi olen ise ka piima joonud milleloli silo maitse.
Lihtsalt trükivad pakile mingi numbri ja see ongi see õige rasvasisaldus.Tavainimene selle õigsust kontrollida ju ei saa.Muidugi anna sinna ka segada venemaa eeskujul palmiõli,egas meie tootjad ka need kõige rumalamad ole.