47 kommentaari

N
njah  /   17:43, 12. aug 2017
eestis pandi kõik teeäärsed toidumüügikohad sanitaartingimuste tõttu kinni ja nüüd tegutseb toidukoht, kus kliendid sisuliselt kuivkemmergus põõsa all käivad
H
hind  /   11:24, 12. aug 2017
Käisin ja hinnad olid üle mõistuse kallid. 1 klaas vett 1€, leivaviil millel oli siiakala tükid 4.50€, pelmeenid ports 9 pelmeeni 9€, seega 1 pelmeen maksis 1€. 4cl viin 5€, 1 klaas haput õunamahla 2€. Need mõned hinnad, mis olid odavamad:=)
H
Hm  /   23:38, 12. aug 2017
Käisin samuti. Hinnad olid mõistlikud. Tahad odavat, mine kuhugi kiirtoidukohta kus toidu sees on igasuguseid "üllatusi". Odavalt müües jääks miinusesse, kohviku ülevalpidamiseks kulub ikka natuke raha ka kallis inimene.
V
volli  /   19:42, 11. aug 2017
pigem nagu mingi burksiputka 95 ndast aastast
V
Vollile  /   23:39, 12. aug 2017
Volli vist ise saabki vaid burksiputka toitu lubada endale
M
Maanaine  /   17:36, 11. aug 2017
Evelin, käi julgelt oma rada, ära kuula õelutseijaid ega kadedaid kes ise ei ole ehk elus midagi märkimisväärset teinud ega saavutanud. Edu sulle!
F
Fanny  /   17:03, 11. aug 2017
Kujutage vaid ette, kui ta oleks arstina tööle kuskile läinud?
A
ANNI  /   15:05, 12. aug 2017
See tähendab, et me peame olema tänulikud igale tema nn. restorani külastajale, et ta mitte arstiks ei otsustaks saada, sest siis ta ka saab, meil saab kõike.
A
ai ai ai  /   16:13, 11. aug 2017
tegemist ei ole rummala vaid ülbe ja kavala elukunstnikuga, kes räägib nn.rahvaste sõprusest samas tõmmates lollikestel mütsi silmile ja taskud tühjaks, tema kritiseerijad saavad aga lausa tasuta diagnoose- tegemist ju ikkagi meditsiinitõõtajaga
M
M  /   23:43, 12. aug 2017
Kirjaoskamatu ei peaks teisi rumalaks kutsuma :)
maamees  /   15:54, 11. aug 2017
Kuidas küll see söögikoht restorani nimetusse sai ja terviseameti poolt tegevusloa.
V
vaata  /   09:57, 12. aug 2017
nimetada võib oma toidukohta igaüks nii, nagu tahab. Minu küsimus on: miks sihukesele söögipakkumise kohale restorani nimi külge poogiti? Oleks lihtsalt koduköök või miskit sarnast, oleks ju kõik korras. Poleks põhjustki vinguda. Aga papptaldrikud restoranis ja välikäimla ei käi visiitkaardil lubatuga kokku. Ilmselt on poliitiku kõrval nii kaua tegutsenud Evelin harjunudki manipuleerima inimestega ja kui rahvas ise jookseb sinna kokku, siis 10 points talle.
T
To vaata   /   23:45, 12. aug 2017
Restorani kriteeriumiteks on siis veega wc ja kallis serviis? Ei teadnudki. Loeb toit, aga noh mis sellisega vaielda. I
P
Petka  /   15:20, 11. aug 2017
Kui mingi asi on liiga kaua pildis, siis on tegemist allakäiguga.
M
mudaresto  /   14:00, 11. aug 2017
õpetussõna- Ära kunagi pane pahatahtlikkuse arvele seda, millele rumalus on piisavaks seletuseks.
A
Aitäh  /   14:28, 11. aug 2017
See lause kehtib enamikule siinsetets kommenteerijatest
S
seda et  /   12:31, 11. aug 2017
kui proua ise on wannabe-hilton nimetades seda restoraniks ja hinnad kruvinud restorani tasemele, siis miks ei peaks klientgi seda ootama? pane oma putkale nimeks kohvik vms ja tullakse teiste ootustega. sealhulgas hinnaootustega. ning mingi plastmassist pugerik aianurgas kempsuks nüüd just keskkonnasõbralikkusele küll ei viita, oleme ikka ausad. saan aru küll, et tahaks nüüd mainekujundust teha, aga ei tulnud välja. papptaldrikud pole ka just teab mis keskkonnasõbralik lahendus.
ütlen ausalt, ise ei läheks, ebameeldiv tunne oleks minna, nagu oleks nüüd nn kuulsust vaatama roninud. aga edu edaspidiseks.
T
To seda et  /   14:03, 11. aug 2017
Tuletame meelde palju abikäsi on restoranis ja palju on Evelinil. Kes seda nõudekuhja pesema peaks? Üks inimene? Alati leidub midagi mille üle vinguda. Oleks kallil serviisil serveeritud oleks teistpidi häda. Sööge siis nii nagu teile sobib.
O
ohmu  /   15:41, 11. aug 2017
Kas sa nõudepesumasinast oled midagi kuulnud? Saab kasutada ka tsentraalse veevärgita-pump kaevus, hüdrofoor keldris ja reoveele imbväljak.
N
Noh,  /   06:40, 12. aug 2017
milleks ta peab nii suurelt ette võtma. Kroonikas oli varem kirjutis, et hoone on suveks renditud (ilmselt nutsu teenimiseks),see rohkem omaniku ja tervisekaitse mure.
Aga 1 pelmeen, 1€ on liig, mis liig.
I
Iks  /   13:04, 12. aug 2017
Kuna hinnad selles nö restoranis on siiski teataval tasemel peaks jaksama ka nõudepesija palgata. Ma ka ei leia, et Evelin Ilvese nime eest lisaks maksma peaks ja papptaldrikutest poleks ma nõus ka suvalisel aiapeol sööma.
T
To ohmu  /   23:46, 12. aug 2017
Mis restoranipidaja sina oled, et tuled õpetama kuidas serveerida? Jää oma teema juurde milleks on kasutu kommenteerimine!
T
To noh  /   23:47, 12. aug 2017
Miks inimesed, kelle rahakott vaevalt McDonaldsis käiku kannatab vinguvad restoranihindade üle? Odavaid söögikohti on nii palju, leia endale sobiv. Mitte ära vingu miks restoranid kallid on.
T
To Iks  /   23:47, 12. aug 2017
Võta siis oma portselanserviis kaasa, idu
J
JA JA...  /   10:46, 11. aug 2017
...pole kellegil kohustust minna kohta mis ei meeldi!
A
Aga mulle  /   11:23, 11. aug 2017
meeldis! Ei pakutud toitu papptaldrikult. Hoopis vahvad puust alused olid. Pelmeenid olid maitsvad. Pelmeene tehaksegi käsitsi! Kutsuge seda paika restoraniks või kasvõi muldonniks, mina sain sealt hea elamuse ja kõhu korralikult täis. Mis puudutab n.n. "restorani hinda", ütleksin, et restorani hindale ei saadud poole pealegi. Kui juhust tuleb, lähen kindlasti veel. Ah jaa! Unustasin, et teenindus oli särasilmsem kui mingis tähtsas restoranis, kuiva pilguga kõndiv kelner.
E
Evelin!  /   13:03, 11. aug 2017
sa ise?
M
Mulle ka meeldis  /   14:05, 11. aug 2017
Väga hea mekga toidud! Pole üle pika aja saanud midagi sellist mis maitseb nagu toit. Mitte sünteetiline plöks. Au ja kiitus! Ja 13:03 kommenteerijale, usu mind neid inimesi kellele see koht meeldib on sadu ja nad ei ole kõik Evelin ja ta tuttavad :)
O
oleks   /   10:00, 12. aug 2017
siis võinud selle hinna ka kirja panna ja toidud, mis sõid. Oleks olnud hea restoraniga võrrelda.
A
arvamus  /   10:21, 11. aug 2017
Hinnad nagu korralikus restoranis aga teenindus ja toit nagu KohtlaJärve töölissööklas
A
Arvamusele  /   14:05, 11. aug 2017
Räägib keegi kes pole isegi seal käinud.
E
einoh  /   10:05, 11. aug 2017
nimetagem asju õigete nimedega, selline asi ei ole siiski restoran.
T
To einoh  /   14:06, 11. aug 2017
Restoran ei ole ainult valge laudlina ja peene serviisiga suurte akendega koht vaid see võib olla ka mõnus. Hubane ja looduslähedane!
N
näädsa  /   09:37, 11. aug 2017
eesti keelega enam hakkama ei saa, "keset tühjust" kõlab nii maakalikult ja labaselt.
N
Näädsale  /   14:08, 11. aug 2017
Kui muid vogu ei leita minnakse keelekasutust närima. Kompliment on see vist. Anonüümsena vongumine pole labane? Hm...
K
Kes minevikku ei mäleta  /   09:27, 11. aug 2017
Elab tulevikuta...meil on vanasõnad igaks haigusjuhtumiks.
M
M  /   14:08, 11. aug 2017
Pole asjakohane
A
Amtz  /   09:22, 11. aug 2017
Probleem ongi see, et igasugu op-up "restoranid", käsitöö (õlled, jäätised, leivad etc) tootjad, küsivad hinda nagu luxbrändid. Aga pakuvad kõikuvat kvaliteeti, välikemmergut ja üleolevat suhtumist. Esmalt tuleb aastaid brändi ehitada, stabiilselt kõrget kv pakkuda ja alles siis võib rohkem raha küsida. Aga meie hipsterettevõtjad arvavad, et nad on ise nii lahedd, et kirveshind on nende täielik õigus.
T
Täitsa kohe üle keskmise tööandja tekst.  /   10:11, 11. aug 2017
Kõigepealt tehke aastaid 2 EUR/tund stabiilselt kvaliteetset tööd alles siis võite rohkem palka küsida :)
A
Amtz  /   14:10, 11. aug 2017
Seal ei ole kõikuv kvaliteet ega üleolevat suhtumist. Kogemus olemas. Ühes Tallinna peeneimas restoranis on üleolev suhtumine. Ja Amtz, ilma kirveshinnata pole võimalik sellist restorani üleval pidada ka. Võileivahinnaga müües jääks ise miinusesse!
R
Real Amtz to valeAmtz  /   23:11, 11. aug 2017
Ära tule mulle hinnastrateegiat õpetama. Ilmselt oled ise 8€ käsitöövõikide vorpoja ja eneseteadlkik märsilohistaja. Muuseas seal Orjakukandi kaevuvee eest raha küsimine on mõnitamine. Kohalikud toovad joogivett ise kümnete km tagant. Sealne vesi on lihtsalt jube.
H
hm  /   10:02, 12. aug 2017
kusagilt jäi kõrva, et Evelinil on seal abiks vabatahtlikud. Neile ju ei maksta. Tavaliselt antakse süüa, kui vaja pakutakse magamise võimalust.
T
To hm  /   23:53, 12. aug 2017
Ja mis selles halba on?
H
Hiiumaa mees.  /   08:07, 11. aug 2017
Hinnad viitavad küll pigem luksusele, mida seal siiski kaugeltki ei leia.
H
Hiidlane hiidlane  /   14:12, 11. aug 2017
Üks vingemaid ja pRemaid restoranikogemusi üle pika aja. Väga meeldiv oli. Erinevatel inimestel erinevad Rvamused. Mõni peaks oma viha kõrvale jätma ja hindama restorani adekvaatselt õigete põhjustega. Toit oli suurepärane, hind mõistlik ja teeninuds kiire ja mõnus!
Ö
öelge  /   10:05, 12. aug 2017
siis, palun, see hind ka välja! Tahaks teada, mis ja kui palju maksis. Kiitjad kõik ütlevad, et toit väga hea ja taskukohane, aga ei poolt sõnagi ei toidust ega hindadest.
T
To öelge  /   12:52, 13. aug 2017
Pole mõtet. Enamik siin vihkavad restoranipidajat ja ei suuda asju objektiivselt hinnata vaid ütlevad, et kõik on halb. Mida see hinna ja toidu teadmine teile annab? Ei pea ju menüüst seda kõige kallimat asja tellima.

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis