Sisuturundus

RÕÕM KEVADEST | Värsked pagaritooted ja maitsev kohv – hea hommiku algus! 

Kalamaja Pagarikoda, 3. mai 2017, 10:45
Kalamaja Pagarikoda alustas saiakeste ja leibade valmistamist Eesti krooni viimasel päeval – 31. detsembril 2010.

Toodete valmistamisel kasutatakse naturaalset toorainet ja nii palju kui vähegi võimalik, kodumaist. Tooted valmivad käsitööna. Aja jooksul on tootevalikusse lisandunud hulk uusi maitseelamusi pakkuvaid küpsetisi.

Kuna külastajaid on palju ja tootmine käib ööpäevaringselt, on letid täidetud värske toodanguga. Lisaks saiadele, juuretisega leibadele ja erinevatele pirukatele pakutakse veel kooke, torte, tellimustööna soolaseid ning magusaid kringleid, suures valikus küpsiseid. Iga päev valmistatakse pirukate tegemiseks kohapeal võiga lehttainast.

Eelmise aasta lõpus avati Arsenali keskuses ka teine, suurema saaliga Kalamaja Pagarikoda, kus pakutakse lisaks pagari- ja kondiitritoodetele ka hommikuputru, omletti ja lõunal suppi. Ühes kohvikus peab ka kohv korralik olema, selleks pakutakse Vista kohvi, mis on orgaaniline mahepõllunduse ja õiglase kaubanduse toode.

Täpsemat infot toodete, asukohtade ja avamisaegade kohta leiab SIIT

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee