Eesti uudised

Algas hülgejahihooaeg, kuid miks on hallhüljes toidulaual haruldus?

Daniel Veinbergs, 2. mai 2017, 11:47

10 KOMMENTAARI

k
Küsin pigem / 3. mai 2017, 11:38
kus on kala? Kalurite vähenenud püügisurve kompenseerib aasta-aastalt kasvav
kalatoiduliste loomade surve, mistõttu tuleks teemaga tõsiselt
tegeleda (täpselt samu sõnu on öeldud juba aastaid, aga ega midagi
pole muutunud...)...ehk jahimeeste traditsioonide taastamine tiba abiks.
k
Kus on kala?/ 3. mai 2017, 11:33
Kalurite vähenenud püügisurve kompenseerib aasta-aastalt kasvav
kalatoiduliste loomade surve, mistõttu tuleks teemaga tõsiselt
tegeleda (täpselt samu sõnu on öeldud juba aastaid, aga ega midagi
pole muutunud...)...kus on kala?
o
o.l.o/ 2. mai 2017, 22:37
Kui peab laskma, siis peab. Kala tahame enamjaolt kõik. Karvakala on vaja pisut koomamale tõmmata, muidu jääb muud kala väheks.
n
No/ 2. mai 2017, 18:46
Seda looma küll süüa ei taha
Las elab parem
õ
Õngemees/ 2. mai 2017, 18:11
Hülged hirmutavad kala ka püügikohast minema. Ja neid röövleid on liialt palju. Kui juba seda nuhtlust näed pane õnged kotti. Katariina kai ümber ujus hüljes nii uljalt, et oleksin talle vabalt kiviga pihta saanud, kui oleks tahtnud. Loomulikult sel päeval kala ei võtnud.
o
onujuhan/ 2. mai 2017, 14:40
ega see hülgeliha miskit hää kl pole. kujutage ette maks ja kalamaitseline- sellise maitsega on hülgeliha. rohke külma viinaga läheb ainult alla.
l
lõpetage see arutu õgimine,/ 2. mai 2017, 14:30
t
Tölpa/ 2. mai 2017, 13:53
Kas ka riigikogus? Saaks ehk seal ka seda hülge möla vähemaks.

m
miks-miks/ 2. mai 2017, 12:39
Näib, et inimeksistentsi ainus mõte ongi kõik elus (ja ka elutu) läbi oma soolikate lasta.
t
Tiit/ 2. mai 2017, 12:39
Ajakirjanik söögu ise seda traanimaitsega liha ja siis rohkem selliseid kusimusi ei esita.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee