Eesti uudised

Kuidas satub sealiha veisehakklihaga baklažaanivormi? (8)

Juhan Haravee, 24. jaanuar 2017, 04:00
Selveril pole kedagi ninapidi vedada, laske hea maitsta kõik, kellel näpuotsatäis seahakkliha usu ja põhimõtete vastu ei käi! 
Õhtulehe toimetusse pöördus Selveri püsikunde, kes oli otsustanud proovida menuka kodumaise kaubaketi köögi uudistoodet "Baklažaanivorm veisehakklihaga". Hõrgutis oli kundele igati mokka mööda, kui jätta tähelepanuta koostisosade loetelu, kus soola ja suhkru vahel oli koha sisse võtnud üsna ootamatu komponent – seahakkliha. 

See üllatus tundus olevat uudistoote nimega karjuvas vastuolus ning sugugi mitte sellepärast, et usk ja kombed sunniks sealiha peale nina krimpsutama.

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

21. jaanuar 2017, 04:00
Keeduvorst: mõnes vorstis polegi liha

8 KOMMENTAARI

S
!!! 24. jaanuar 2017, 12:18
See onodinlaste kuri provokatsioon. Sokutada halaltoidu hulka roojastsealiha. Et vaga prohveti poeg paradiisi sisse ei saaks.
s
siil 24. jaanuar 2017, 10:21
Kle horros , väsi ära juba .
Loe kõiki (8)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee