Sul on vaja: 
4 hanekoiba
2 küüslauguküünt
4 sl mett
4 sl Salvesti mädarõikamaitselist majoneesi
1 sl sinepit
0,5 tl jahvatatud nelki
400 g porgandeid
600 g hapukapsast
soola

Tee nii:
1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema. Pühi koivad köögipaberiga üle.
2. Koori küüslauk ja haki peenelt.
3. Sega omavahel mesi, majonees, sinep, küüslauk ja nelk ning hõõru saadud pasta koibadele.
4. Koori porgandid ja pane koos hapukapsaga kuumakindlasse nõusse või malmpotti. Aseta sinna peale ka hanekoivad ja kata nõu kaanega.

Hea teada!
Kui liha jääb järele, tükelda see järgmisel päeval salatisse. 

Samal teemal

6. detsember 2018, 09:11
4 nutikat viisi praeahju ja puupliidi puhastamiseks
21. november 2018, 14:47
RETSEPT | Jõhvikate ja seentega veise kaelakarbonaad punaveinikastmes
19. detsember 2017, 07:01
Kolm eksimust, mis nurjavad ideaalse jõuluprae

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee