Jõulud

Mida teha jõulujääkidega? (5)

Piret Parik, 23. detsember 2016, 04:00
Rebitud sealiha võileib Stanislav Moškov
Verivorstist tee pirukaid, hapukapsast suppi ja üleküpsetatud sealiha pista võileiva vahele.

Jõululaupäeval kipub söögilaud seapraest, verivorstidest ja hapukapsast lookas olema, nii et samu roogi võiks vabalt kolm päeva järjest vitsutada. Samas sobib verivorst edukalt pirukatäidistesse ja kookospiimaga kapsasupp tõotab märksa põnevamat maitseelamust kui kolmas kausitäis traditsioonilist jõulukapsast.

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

18. november 2017, 00:01
Milline verivorst maitseb kõige paremini?
23. detsember 2016, 04:00
Turult saab kilo hapukapsast kahe, poest pea ühe euroga
31. detsember 2015, 06:00
Aastavahetuse laud: tikuvõileibade asemel näpu vahel söödavad ampsud
24. detsember 2015, 11:15
Seitse asja, mida enne jõululauda istumist oma tervise nimel silmas pidada

5 KOMMENTAARI

j
Juhan. 26. detsember 2016, 09:20
Nagu anekdoot kui sõduritelt küsitakse kuidas söögiga vastab sõdur et hästi jääb ülegi mida ülejäägiga teete sööme ära ja tuleb puudugi.
s
Suppi. 23. detsember 2016, 22:08
Seljankat saab nii head teha.Kui midagi jäi palju järele saab ka sügavkülma panna.
Loe kõiki (5)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee