Eesti uudised

PEAKOKK ANNAB ARU: presidendilossi menüüs on peaaegu kõik eestimaine (2)

Maaleht, 8. detsember 2016, 08:46
Foto: Teet Malsroos
Presidendilossi jõudev toit on enamjaolt eestimaine, mille kohta mõni skeptik ütleb "kaalikas" ja "kama keefiriga". Aga kaugel sellest – presidendi kantselei peakoka üksikasjalikust ülevaatest selgub, et Kadriorgu jõudev toit on huvitav kooslus meie põllumajandustootjate leidlikkusest ja tahtest valmistada midagi erilist. 

"Tudraõli on selle aasta viimase paari kuu leid," ütleb presidendi kantselei peakokk Taigo Lepik.

Eestimaine toit jõuab Kadriorgu nii tootjate enda hea müügitöö kui ka suust suhu leviva reklaami tulemusel. Reklaami aga patta ei pane – lõpliku otsuse teeb kantselei peakokk. 

Refereeritud artikli täistekst Maalehes.

2 KOMMENTAARI

t
Tore 8. detsember 2016, 09:19
aga seda kama soob veel minuealised (47) Nooremad ei võta seda suu sisse ka! Kaeraklii on nii jube, et seda ei soo nälginud inimene ka. Eestimaine toit on hea, kui seda kasvatab vaiketalunikvoi vanaema. Kui laheb juba mahetootmiseks, pole mahedast juttugi!
e
Eestimaine no tehke nii et lihtrahvas saaks ka head eestimaist süia aga mitte poola usa ja ispaania kunst ja transgeenilist ppsskkaa 8. detsember 2016, 09:08
H

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee