Jõulud

Glögi: vürtse lisa pigem vähem 

Kersti Eero, 3. detsember 2016, 04:00
Autojuhi hele glögi Jörgen Norkroos
"Glögi on kodune gemüüse, see ei eelda ühtki kallist napsi ega peent mahla," ütleb tänavu Eesti parimaks noorbaarmeniks tunnistatud Merlyn Blumfeldt. "Seejuures võid kuuma jooki miksida just nende maitseainetega, mille järele endal parasjagu isu on, sest kusagil pole kirjas, et üks või teine vürts teeb glögist glögi."

"Suurepäraseid jõuluvürtse on palju: kaneel, muskaat, nelk, piprad… Tegelikult võib miksida kõike, mis endale vähegi maitseb," ütleb restorani PM20 baarmen Merlyn Blumfeldt. Küll peetakse Eestis tema sõnul hästi oluliseks, et glögiklaasi põhjas oleksid rosinad ja mandlid.

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

8. detsember 2016, 16:00
Kolm jõuluhõngulist vürtsi, millest on kasu ka tervisele
24. november 2016, 13:00
ÕHTULEHE VIDEO | Milliseid maitseid pakub jõuluturg?
26. detsember 2015, 07:17
Vürtsita uut aastat nelgiga
10. detsember 2015, 15:04
Glögi annab sooja ja turgutab tervist

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee