Galeriid

GALERII | Eesti pääses maailma mainekaima kokandusvõistluse finaali (9)

Toimetas Helen Pentsa, 11. mai 2016, 20:27
 Margus Johanson
Restorani Farm peakokk Dmitri Rooz pääses Bocuse d´Or Euroopa eelvõistlusel 20st 11 parima sekka ja kindlustas sellega Eestile koha finaalis. Kokandusmaailma ihaldatuima võistluse finaal toimub 2017. aasta jaanuaris Lyonis, Prantsusmaal. Euroopa eelvooru võitis seekordne korraldajamaa Ungari. Hõbe ja pronks kuuluvad vastavalt Norrale ja Rootsile. Konkurentsist pudenesid ja Eesti seljataha jäid mitmed vanad ning tuntud gastronoomiamaad nagu Itaalia ja Hispaania. Finaali pääsesid veel peale esikolmiku Prantsusmaa, Island, Soome, Holland, Šveits, Belgia, Taani ja Eesti. „Kõik läks sekundi pealt nii nagu treeninud olin. Meeskond töötas kui tervik. Suur õnn oli selles, et saime võistluste eel valida turult välja just need juurviljad, ürdid ja muud lisandid, millega olime kodus treeninud,“ jagas esimesi võistlusjärgseid muljeid Dmitri Rooz. „Soovin tänada fänne ja toetajaid ilma kelleta ei oleks Eestil võimalik sellisel suursündmusel silma paista. Olen väga õnnelik,“ märkis Rooz. „

9 KOMMENTAARI

R
@ @? 12. mai 2016, 00:55
Restorani peakokk = Eesti?
b
Bruno Benno Bernhard 11. mai 2016, 23:24
Pigem kujundagu mainet kokad-koristajad-koerapissitajad, kui glamuuritajad-bravuuritajad-pauerliftijad- metrooseksijad jms. tühisus.
Loe kõiki (9)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee