Eesti uudised

Kuidas külmutatud part poes kaalu kasvatas ja kuhu kadusid allergeenid (9)

Kristiina Tilk, 1. aprill 2016 06:00
HINNASILTIDE AJALUGU: 2014. aasta 15. augustil maksis pardifilee 2,74 eurot, sama aasta jõuludeks muutus see pea poole kallimaks (4,63 eurot) ja tänavu jaanuaris hinnati 3,56 euro peale.Foto: Erakogu
Selverist sügavkülmutatud pardirinna ostnud naine avastas kodus hinnasiltide kolme kihti uurides, et ligi kaks aastat kaupluses ostmist oodanud toode oli ajaga kaheksa grammi raskemaks läinud ning muutunud imeväel ka allergeenivabaks.

Mõned kuud tagasi ühest Viljandi Selverist sügavkülmutatud pardirinna ostnud naine kirjutab sotsiaalmeedias, et võttis toote kodu külmkapist välja siis, kui tekkis vajadus siniseks löödud sõrme tohterdada.

Edasi lugemiseks: