Vabariigi aastapäev - toit

TUNNETA TÕELIST AJALOOHÕNGU: pane vabariigi sünnipäeval lauale leib, mis valminud sajandivanuse retsepti järgi 

Maheleib, 22. veebruar 2016, 09:59
 Maheleib
Maheleiva pagariäri leivad valmivad sajandivanuse retsepti järgi. Sada aastat tagasi pidas Mõisakülas pagariäri Liisa Liplap – tema leivaretsept hoiti alles perekonnaringis. 2014. aastal hakkas Liisa järeltulija Ville Vallaste tootma firmas Maheleib leibasid sama retsepti järgi.

Meie leivad on valmistatud mahedast täisterarukkijahust. Leivad on tehtud juuretisega, ei ole lisatud muid jahusid, pärmi ega lisaaineid. Soola ja suhkru sisaldus meie leibades on väike, vastavalt 1% ja 4% (mahesuhkur).

Leia oma lemmik:
- maherukkileib ilma lisanditeta
- rosina-jõhvikaleib
- kanepileib
- seemneleib
- singileib

Meie leivad on müügil:
- Tallinna Kaubamajas
- Järve, Kadaka, Tondi ja Viimsi Selveris
- Solarise toidupoes
- Viimsi Delice Comarketis
- Konju talupoes
- Mustamäe haigla poes

Maheleiva pagariäri avas oma uksed 3. novembril 2014 Tallinna külje all Jüris, aadressil Aruküla tee 55. Pakume oma kohvikus igal tööpäeval värskeid pirukaid, leiba ja lõunasööki.

Tutvu päevapakkumistega meie Facebooki lehel SIIN!

Samuti saab meie käest tellida kringleid ja torte, broneerida ruume sünnipäeva- või peielaua jaoks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee