Vabariigi aastapäev
Pavlova kook maasikatega. (Freeimages)

Tänavu on vabariigi aastapäeva vastuvõtu magustoidulaua eest tehtud vastutavaks kondiiter Olga Danilova ja tema kondiitriäri Supertort ning Danilova kergitas ka saladuseloori, mida presidendi vastuvõtul pakutakse.

Selgub, et vabariigi sünnipäevapeo menüü üksikasjade avalikkuse ees arutamise on presidendi kantselei rangelt ära keelanud – saladuselt tõuseb loor alles 24. veebruaril. 

Siiski on teada, et Eestis viimasel ajal menukat Pavlova kooki, mille valmistamisega Supertort võrratult hakkama saab, vastuvõtul aga kindlasti ei pakuta – kõik vastuvõtu maiused peavad nimelt olema ühe ampsu suurused, esinduslikud välja nägema ning välistatud peab olema pudenemine ja määrimine.

Pikemalt loe Delfist!

Jaga artiklit

6 kommentaari

L
lugesin  /   13:49, 21. veebr 2016
et pakutakse browniet. Lugesin siis retsepti ja imestasin. See ju pole brownie.
V
vindine  /   16:28, 19. veebr 2016
sest Mikko hakkab oksele.

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis