Pavlova kook maasikatega.Foto: Freeimages
Delfi 18. veebruar 2016 23:27
Tänavu on vabariigi aastapäeva vastuvõtu magustoidulaua eest tehtud vastutavaks kondiiter Olga Danilova ja tema kondiitriäri Supertort ning Danilova kergitas ka saladuseloori, mida presidendi vastuvõtul pakutakse.

Selgub, et vabariigi sünnipäevapeo menüü üksikasjade avalikkuse ees arutamise on presidendi kantselei rangelt ära keelanud – saladuselt tõuseb loor alles 24. veebruaril. 

Siiski on teada, et Eestis viimasel ajal menukat Pavlova kooki, mille valmistamisega Supertort võrratult hakkama saab, vastuvõtul aga kindlasti ei pakuta – kõik vastuvõtu maiused peavad nimelt olema ühe ampsu suurused, esinduslikud välja nägema ning välistatud peab olema pudenemine ja määrimine.

Pikemalt loe Delfist!