Eesti uudised

Kes on need kokad, kes teevad suupisted presidendi vastuvõtu pidulauale? (10)

Õhtuleht.ee, 14. veebruar 2016, 15:43
Foto: Rene Riisalu
Järgides traditsiooni valmivad 24. veebruaril presidendi vastuvõtuks soolased ja magusad suupisted mitmete Eesti tippkokkade ja kondiitrite käe all.

President Ilves teatas Facebookis tänavuste tippkokkade nimed, kes pakuvad külalistele 16 900 soolast suupistet:

Samal teemal

Taigo Lepik (Vabariigi Presidendi Kantselei), Kert Ränk (restoran CRU; aasta kokk 2015), Taavi Tali (Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool; aasta noorkokk 2015), Margus Tampere (restoran Merineitsi), Indrek Kõverik (Voka kokad), Maanu Tafenau (Mr Jakob), Merike Koltsulim (Lime Lounge), Herkki Ruubel (golfirestoran Eagle), Toomas Leedu (restoran Kukuu), Marko Lumera (restoran Raimond), Nikita Ulitin (Senses) ja Karl Mäe (Hungry Karl). 4200 magusat suupistet valmivad kondiitrite Olga Danilova (Supertort) ja Kristel Lankots (Chocokoo Šokolaadikoda).

"Kokkade eesmärgiks on kasutada suupistete valmistamisel meie kohalikku toorainet," kirjutas president.

24. veebruari kontserdi kunstiline juht ja dirigent on Tõnu Kaljuste, kontserdi kunstnik Pille Jänes ja videokunstnik Taavi Varm.

Kontserdi esinejate kostüümid ja ülejäänud ruumide kujunduse loob Reet Aus.

Külalisi on kutsutud pisut üle tuhande.

10 KOMMENTAARI

v
veteran 15. veebruar 2016, 09:10
Ei tea, kas seal keegi perssepisteid kah valmistab....
ä
äi nohh, 14. veebruar 2016, 21:04
juute tundub nagu vähevõitu olevat.Kuidas siis ilma nendeta.
Konksninasi peaks päris palju kohale jõudma.
Loe kõiki (10)

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee