Eesti uudised

Presidendiballi suupistelaua valmistavad tosin kokka (18)

Siim Randla, 13. veebruar 2016 06:00
Sellised suupisted olid mullu presidendi vastuvõtul.Foto: Mati Hiis
Vabariigi aastapäeval valmistavad presidendi vastuvõtulaua suupisted tosin kokka ja seda Eesti toorainest.

Nagu varemgi, on seegi kord eesmärk teha iseseisvuspäeva vastuvõtu suupisted Eesti toorainest, ütles presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam. Tänavu on sellesse kaasatud 12 kokka. Mullu valmistasid 24. veebruari vastuvõtuks suupisteid seitse tippkokka ja kaks kondiitrit. Et ball oli Jõhvi kontserdimajas, püüti suupistetega tuua esile piirkonnale omaseid maitseid, näiteks silmud, aga ka ulukid, küülikud ja metsaannid. Kokku tehti presidendiballi külalistele 12 000 soolast ja 3400 magusat suupistet.

Samal teemal

14.02.2016
Kes on need kokad, kes teevad suupisted presidendi vastuvõtu pidulauale?

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee