Videod

ÕHTULEHE VIDEO | INSPEKTEERIME ELEMENTI: kuidas maitseb Evelin Ilvese leib? Aga pagarisaate Krista tort?

Marge Sillaots, 6. november 2015 12:58

50 KOMMENTAARI

t
TIIT/ 9. november 2015 13:21
NEED poolarilised debiilikud on isegi leiba mõnitamas.ainult ülalpeetavad madalalaubalised tänitavad kus ainult E.I. nimi.te sõimavaid kommentaare pole vaja.artikkel on mõeldud INIMESTELE,mitte debiilidele.
n
no/ 8. november 2015 13:17
Leivamaitsjate juttu kuulates oli tunne nagu kuulaks teismelisi. Kogu see sõnakasutus ja asjatundmatus - ärge pange videot Internetti, kui teil pole ühtki pädevamat ja viisakama jutuga tegelast võtta. Mis siin krõmpsub ja mis siin krõmpsub... Kullakesed, need on kanepiseemned, mis krõmpsuvad. Ei öeldud leiva kohta ka midagi asjatundlikku ja iseloomustavat, ainult üleolev hoiak. Sama lugu tordiga - ainult üks inimene oskas midagi ka maitse kohta öelda. Ma pole mingi Evelin Ilvese fänn ja erinevate perenaiste tehtud koduleivad, mida olen maitsnud, pole ka alati head olnud, aga tibake soliidsust kuluks ära, kui tegu on avaliku meediaga.
o
oehoeh/ 8. november 2015 12:49
Sefiiritort sulas teil ehk seetõttu, et ostsite selle viimasel realiseerimispäeval ja fotograafi kasutatavate valgustite soojuse tõttu hakkaski selline tort sulama.
l
leiba/ 8. november 2015 00:10
tehakse tänapäeval õige mitmesugust, igale oma. Aga maailma parim leib on siiski hea tihke naturaalse juuretisega ja ilma igatsugu seemneteta eesti leib, mis on saanud korralikult sõtkuda, kerkida ja küpseda. Omaette leivad on lihaleib, mida küpsetati siis kui loom oli tapetud, või jõuluks rosina-puuviljaleib, mis on ju maiustus. Leib olgu ikka leib nagu ennemuiste, igatsugu lisanditega rukkiküpsetistele , olgu siis juuretisega või pärmiga, peaks omaette nime välja mõtlema.
s
suur päts küll/ 7. november 2015 19:39
ostsin, kahjuks pettusin, rohkem ei osta see kadaka marja maitse--vabandust --on ebameeldiv, parema leivaga lihtsalt harjunud
n
no see leib / 7. november 2015 14:47
võrreldes hinnaga ei kõlba kuhugi, leivas kadakamarja maitse on lihtsalt jälk, ostsin , tegin lapsele vorstiga võileiva koolist tulles, poiss palus ''päris leiba''
v
7. november 2015 13:16
Veidi nätske võitu, kleepus sõrmede külge. Teravad seemned ka ei meeldinud. Kadakamarjaleib on aga meeldiv üllatus.
l
Leivaaustaja/ 7. november 2015 09:34
Leib on leib , igaühel oma maitse, olgu ta milline tahes, leiva kohta halbu sõnu öelda ei tohi, siis pidi päris otsa saama .Halvustajatele üks vanasõna - Mis sa pekrilatsele saia pakud, tal kringliots p......... kinni. Jätkugu kõigile ikka leiba , ükskõik siis millist.

n
Noor mees/ 7. november 2015 05:36
Mul on juba oma kindel leivasort välja kujunenud, seega siis erapooletu experdina tahan öelda, et ärge nüüd hakake algavale ettevõtjale kaikaid kodarasse loopima.
Inimene tõesti püüab ja tunneb nüüd omal nahal,et mittemidagi tehes siin liberaalkapitalismis ellu jääda pole võimalik.
s
skoor/ 7. november 2015 10:36
näed ju ise, kaikad paljudel käes, need on need, kes leiba ei austa
m
mittemidagi tehes/ 7. november 2015 16:10
saan ma nüüd õigesti aru või, teie meelest hakkab ta seda leiba oma käekestega tegema? ma ei usu, ikka % hakkab nõutama.
e
Eks/ 7. november 2015 03:47
igal oma maitse ja tahtmine. Kuid Leibur võiks tavalist leiba teha, kus pole peale rukkijahu, soola , vee ja juuretise muid lisandeid. Odav toota ja hea leiva maitse.
.
7. november 2015 07:48
....aga kupsetama peab ka , mitte plärakaid !
k
Kellamees/ 6. november 2015 23:15
k
Kellamees/ 6. november 2015 22:30
Linna Reet ja see puugist presidendi eksproua voiks selgeks teha mis on LEIB ja mis on tainaplärakas ! Ma ei hakka rääkima taina koostisest-maitsest ....., kuid kui kupsetamisse pole pandud hinge, ei tule ka leiba LEIVA nimetuse all. Vaadake poodi, koik on uhesugused tainaplärakad, vahe ainult suurustes, kujus, aukude-triipude rohkuses. Kupsetage leiba, nii et ka leib pruuniks saaks, kooruke tekiks.....
Aastaid tagasi muudi Leiburis ,,praakleibu" mis olid vist ahju ,,unustatud", lohede-mugarikega...... Olid moned sendid odavamad aga kui head, imelised, päevas leib perele polnud asigi..... Nuud vaevalt pool leiba nädalas..... Te oskate kupsetada aga olete ahneks läinud, leivale tiir ahjus peale ja .....plärakas valmis..... Ootan leiba kannatamatusega !!!
Leba void veel saada Muhu tammi juures Veskite juurest ja Loiri pagarist.....ehk ka vahelduseks Pärnu Vormileib....
f
6. november 2015 23:30
fenomenaalne anne - söönud ei ole aga maitse on suus
k
kati/ 6. november 2015 20:27
leiva sorte nii palju mine ja vali evelini nime pärast küll seda leiba ostma ei hakka.maitse üle muidugi ei vaielda
m
Muhu leib maksab 3.50/ 6. november 2015 19:19
Ja otsa saab alati loetud minutitega.
i
issand issand, midagi krõmsub/ 6. november 2015 19:01
Põlva ettevõtte Lõuna Pagarid „Krõmpsuv leib kanepiseemnetega” tunnistati Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldataval Eesti parima toiduaine konkursil Eesti parimaks pagaritooteks ja pälvis vastava hõbemärgi.
s
saarlane/ 6. november 2015 17:54
o
oled maitsenud?/ 7. november 2015 16:53
o
oled maitsnud ?/ 7. november 2015 16:55
v6i tegeled kiusamisega?

v
veteran/ 6. november 2015 17:41
Minu vanaema küpsetatud leivale see kakuke ligi ei pääse, pandagu sinna sisse või kulda.
a
6. november 2015 18:48
aga sinu vanaema pole ainuke, kes oskab leiba küpsetada, ja see on fakt
t
tige kala/ 6. november 2015 17:16
Pistke see leib ................
k
6. november 2015 18:49
kui mõnel leib kõlbab ka ... pistmiseks, siis nälg niipea ei tule
h
hapukurgi leiutaja/ 6. november 2015 17:13
Võib ikka üks puukinimene nii tüütult ja rumalalt pealetükkiv olla
h
Huvitav/ 6. november 2015 16:57
kas tööstuses pannakse selle leiva ja tordi sisse lisaks ka Mendelejevi tabel nagu kõigis toodetes?
Kui lugeda ükskõik millise tordi koostist, siis suurt midagi peale nn. ainete polegi.
j
Ja-jah/ 6. november 2015 16:22
Nagu s.... jumalavilja kõrval...
p
plääd/ 6. november 2015 16:19
Tordilt eeldaks siiski ilusat ja ahvatlevat välimust ka. Muidu võiks niisama kooki osta.
k
koduküpsetaja/ 6. november 2015 16:12
Kodus leiba teha ongi üpris kallis lõbu. Jahu-vesi eriti ei maksa, aga kui juba lisandeid paned, siis ainuüksi linnaseekstrakti kulub mul ühe leivateo peale nii 4 euro eest. Köömned, seemned jms maksab ka. Kui tahta kasutada korralikku mahedat täisterajahu, siis peab samuti korraliku väljaminekuga arvestama. Leivategu kestab kokku pea 12 tundi või isegi rohkem - ajakulu. Küpseb kauem kui nisujahupirukad - elektrikulu suurem. Samas teeme ikka kodust leiba, sest see on lihtsalt nii hea.
Seega poleks korraliku pätsi eest 2,90 välja käia sugugi hirmpalju.
m
6. november 2015 18:50
mõni neid lisandeid vist varastab, kui tal tuleb odavam ja vaidleb vastu
j
ja mõnevõrra skandaalset/ 6. november 2015 14:57
Mille poolest skandaalne? Millega se leib on hakama saanud?
s
skandaal/ 6. november 2015 15:01
võttis ilmselt toimetusetobudel kõhu lahti :))

m
Mari/ 6. november 2015 14:33
See tumeda peaga neiu, kes iialgi 2,90 selle leiva eest valja ei kaiks. Mul on sinust lausa kahju!
a
aga/ 6. november 2015 16:53
2.90 "lehmakeeksi" eest? - kindlasti EI
r
6. november 2015 18:47
Rukkileib 430g Pagar Võtaks 2,05 €
Rukkileib kanepiseemnetega 430g Pagar Võtaks 2,50 €
Seemneleib 440g Pagar Võtaks 2,50 €
http://koduleivad.ee/hinnakiri/
j
Jah/ 6. november 2015 14:30
Olen ka kodus valmistatud leibade austaja ning ostnud ja maksnud leivapätsi eest 3-5 eurot. Pole kunagi isevalmistatud toodete hinna üle nurisenud.
l
Lindora/ 6. november 2015 15:09
e
evelin leib/ 6. november 2015 14:26
maitsesin seda "ülipeent" leivakest toidumessil ,aga rohkem ma seda küll ei taha!
k
kas ülejäänud 54 maitsesid ka / 7. november 2015 01:34
või tegelevad küberkiusamisega?
k
7. november 2015 10:39
kus sa sellega, joksis just Evelini taldriku juurte
t
Tarbija/ 6. november 2015 14:25
Kübeke Eestimaa rahvast on positiivsete hinnangutega kohe väga kitsid,valmistajad aga on andnud endast parima.Ei midagi erilist...
e
evelini leib/ 6. november 2015 14:23
maitsesin seda leiba toidumessil ja raha ma selle eest välja käima kohe päris kindlasti ei hakka!
h
hmm/ 6. november 2015 14:15
Vanasti öeldi sellise leiva kohta "lehmakeeks", aga palju õnne Evelin, et esimese "lehmakeeksi" üllitas. Tort sobib ka rohkem "lehmakoogi" nime alla :D
b
Borodino leib/ 6. november 2015 15:10
Ja mis tal oli viga? Ah et lehmadele anti? Anti, sest ei maksnud midagi.
l
leib leivaks/ 6. november 2015 14:11
aga milleks seda poolearulise kokutus-koosolekut filmida ja avaldada vaja on?!
n
Nonii/ 6. november 2015 14:09
Ma pole küll Evelini leiba näinud, aga siin on öeldud, et kogukas. Paar päeva tagasi oli pooliku Karja rukkileiva hind tõusnud Tartu Kaubamajas 75 sendilt 1.05 peale (hinnatõus 40%). Seega minu hinnangul ei ole 2.90 koguka rukkileiva eest palju.

v
valin / 6. november 2015 14:09
pigem leiva ja sellist plönni isadepäevaks ei hakka ostma, maitse võib ju hea olla.
h
hämmeldus/ 6. november 2015 13:25
Video põhjal võime järeldada, et tegu pole just lasteaiaealistega. Kas teile pole elu jooksul õpetatud, et toitu ei mõnitata? Ei nimetata plögaks? Väga ameerikalik jalaga tegumikku ja tort näkku suhtumine.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee