Toiduuudised

Kuidas vorsti küpsetada? (9)

LISA KOMMENTAAR

mina 22. detsember 2014 09:17
kõik, isegi lasteajalapsed teavad mis tähendab - flambeerida.
viimasele 21. detsember 2014 12:10
selleks peabki alguses olema kuumus madalam, et kohe lõhki ei lööks. Kui peaaegu valmis, siis tõsta kuumust
Rakvere verivorst? 21. detsember 2014 09:50
Huvitav kas valmistajad neid ise ei maitsegi?
Täielik saast!
krõbe tükk 20. detsember 2014 18:02
Kas pohlamoos on kohustuslik? 20. detsember 2014 14:07
Näteks, minule meeldib verivorst mädarõikaga. Selline hea, tugev maitse. Mitte imalalt magus.
Elbil 20. detsember 2014 09:56
Mis vahe on pakkumisel ja serveerimisel.....?! Teadjad, seletage see ära ?
Pakkuda võid 20. detsember 2014 14:10
ükskõik kus, kasvõi tänaval. Või voodiski. Aga serveeritakse ikka lauale.
Ehh 20. detsember 2014 08:55
Ei aita alati ka augustamine, mõned vorstid on nii täis topitud,et poolkõvad kruubid hakkavad paisuma ja löövad lõhki vorstinaha.