Toitumise ja toidu valmistamise koolitused

Õhtulehe toidukool "NÄMM-NÄMM!": kuidas kasvatada estragoni 

Sander Silm, Mari Luud, 30. juuli 2014, 12:07
 
Õhtulehe veebitoimetus külastas Süvahavva loodustalu, uurimaks, millised maitse- või ravimtaimi võiksid olla igas aias.

Meie giidiks talu aias oli loodustalu perenaine Reet Pettai, kes on maitsetaimede kasvatamisega tegelenud juba 15 aastat ning kes kasvatab oma talus praegu 40 erinevat sorti maitse- ja ravimitaimi.

Videosarja järjekordses osas tutvustas Reet Pettai estragonpuju. Estragonpujul kasutatakse noori võrseid ja lehti, mida võib säilitada eelkõige sügavkülmutatult, kuna kuivatades kaotab ürt osa oma maitsest.

Eriti populaarne on ta Prantsuse köögis ning estragon on tuntud béarnaise kastme koostisosa.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee