Tarbija

Maasikate sissevedu on 10 aastaga suurenenud kuus korda

Toimetas Kristin Aasma, 16. juuni 2014 09:31

4 KOMMENTAARI

t
to Vaarikas/ 17. juuni 2014 14:18
Mõtle peaga, kui palju keemiat on imporditud maasikas.
Juba kasvõi selleks, et nii kaugele tuua, tuleb kõvasti keemiliselt töödelda.
Boikott välismaisele keemiast läbiimbunud puu-ja juurviljadele !
v
Vaarikas/ 16. juuni 2014 16:21
Seda et meil kasvatatakse keemiavabalt, lubage naerda, ei tea millega siis võideldakse igasuguste nälkjate, putukate, umbrohu ja palju muu vastu ja millega väetatakse kui ise loomi ei pea? Ha-ha -haa.
p
Proff/ 16. juuni 2014 14:44
Maasikad maasikateks. Tegelikkuses on kogu imporditud toiduainete osakaal kasvanud. Sedavõrd on vähenenud omamaise toidu tootmine. Seda nii drastiliselt, et kui 10-15 aastat tagasi kirjutas üks põllumalandusprofessor selle kohta raamatu ei lastud seda Eestis avaldada..
v
vitsutage/ 16. juuni 2014 11:18
aga mõnuga, ikkagi väljamaa värk, saate vähemalt kelkidagi. Kui tark inimene tahab end mürgitada, läheb keemiapoodi, tuleb odavam ja tõhusam. Värsket kraami tuleb süüa hooajal ja seda kas ise kasvatada või osta kodumaist teatud-tuntud aiapidajatelt. Kallim on küll, aga keemiavaba kasvatamine ongi töömahukam ja seega ka kallim.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee