Laadin videot...
1
foto

Rutiin tapab! Nagu keegi ei taha iga päev süüa üht ja sama praadi, võiks vahelduda ka kõrvalroad. Emmanuel Wille soovitab Õhtulehe toidukoolis kartuli ja riisi asemel katsetada näiteks kuskussiga.

Manu retsepti järgimiseks vajate:
Üks klaas kuskussi
Üks klaas vett
Porrulauk
Seller
Zucchini
Sibul
Šampinjon
Porgand
Võikild

Pasta, kartuli või riisi aseainet kuskussi on valmistada imekerge, sest tegelikult pole vaja mitte midagi muud peale tooraine ja vee. Et maitset aga natukene huvitavamaks teha, võiks potti visata ka kõikvõimalikke kodus leiduvaid köögivilju.

Retsept ei saaks olla lihtsam: pane potti madalale kuumusele sulama natukene võid. Haki köögiviljad pisikesteks tükkideks ning hauta neid kergelt võis.

Kui roheline on kerge läike külge saanud, kalla potti klaasitäis vett ning lase see keema. Seejärel kalla sisse kuskussihelbed ning lase viis minutit kaane all valmida. Kõik!

Jaga artiklit

0 kommentaari

Päevatoimetaja

Silja Ratt
Telefon 51993733
silja.ratt@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis