Toitumise ja toidu valmistamise koolitused

"NÄMM-NÄMM": proovi kartuli või riisi asemel kuskussi! 

Õhtuleht.ee, 20. märts 2014, 16:57
 
Rutiin tapab! Nagu keegi ei taha iga päev süüa üht ja sama praadi, võiks vahelduda ka kõrvalroad. Emmanuel Wille soovitab Õhtulehe toidukoolis kartuli ja riisi asemel katsetada näiteks kuskussiga.

Manu retsepti järgimiseks vajate:
Üks klaas kuskussi
Üks klaas vett
Porrulauk
Seller
Zucchini
Sibul
Šampinjon
Porgand
Võikild

Pasta, kartuli või riisi aseainet kuskussi on valmistada imekerge, sest tegelikult pole vaja mitte midagi muud peale tooraine ja vee. Et maitset aga natukene huvitavamaks teha, võiks potti visata ka kõikvõimalikke kodus leiduvaid köögivilju.

Retsept ei saaks olla lihtsam: pane potti madalale kuumusele sulama natukene võid. Haki köögiviljad pisikesteks tükkideks ning hauta neid kergelt võis.

Kui roheline on kerge läike külge saanud, kalla potti klaasitäis vett ning lase see keema. Seejärel kalla sisse kuskussihelbed ning lase viis minutit kaane all valmida. Kõik!

Samal teemal

13. märts 2014, 16:42
"NÄMM-NÄMM": kuidas kõlab üks liharaguu õllega?
7. märts 2014, 17:56
"NÄMM-NÄMM“: valmista nädalavahetusel üks lihtne kaerapuder
27. veebruar 2014, 18:05
"NÄMM-NÄMM": toidukoolis valmib merikoger salsakastmega
23. jaanuar 2014, 14:35
"NÄMM-NÄMM!": Õhtulehe toidukoolis õhuline omlett juustuga

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee