18
fotot

Indoneesialase toidulaud koosneb peamiselt riisist, nuudlitest, tempest*, munast, kala- ning kanalihast.

Täpselt seda serveeritakse ka igas warungis** ning aglungangis***. Kõike nimetatut praetakse rohkes õlis ning vürtsitatakse tšilli, suhkru ja/või soolaga.

(Toor)taimetoitlastel pole neis toidukohtades väga peale smuutide midagi kõhutäiteks küsida.

Senini on mulle ja paljudele teistele sisseränduritele arusaamatuks jäänud, miks nad salateid või aurutatud köögivilju ei serveeri. Mina, kes ma toitun peamiselt puu- ning köögiviljadest, ostan suure osa oma toidukraamist turult.

Galeriisse riputan mõned fotod oma lemmik puuviljadest Bantuli turul.

Muu hulgas leiate sealt pilte suhteliselt võigastest lihalettidest ning lisamata ei saa jätta ka pilte aega parajaks tegevatest külameestest.

*tempe – hapendatud ning praetud sojaoad
**warung – kohvik
***aglungang – tee ääres paiknev ratastel välikohvik

Jaga artiklit

3 kommentaari

D
dish  /   00:16, 3. märts 2014
Nuudleid oskan praadida isegi Eestis. Seega saaksin söönuks ka Indoneesias. Pildilolev kurgi moodi moodustis kõlbab salatiks, Aga tõesti - viiking mees ja viiking naine tahab liha! Kasvõi kaheksajalga.
S
summoner  /   18:28, 28. veebr 2014
rõigas muidugi on võigas,vaata neid genitaale vaid!!!

Päevatoimetaja

Silja Ratt
Telefon 51993733
silja.ratt@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis