Indoneesia blogi

Indoneesia blogi: mida head ja võigast pakutakse turul? (3)

Lilli Tölp, 27. veebruar 2014 15:35
Foto: Lilli Tölp
Indoneesialase toidulaud koosneb peamiselt riisist, nuudlitest, tempest*, munast, kala- ning kanalihast.

Täpselt seda serveeritakse ka igas warungis** ning aglungangis***. Kõike nimetatut praetakse rohkes õlis ning vürtsitatakse tšilli, suhkru ja/või soolaga.

(Toor)taimetoitlastel pole neis toidukohtades väga peale smuutide midagi kõhutäiteks küsida.

Senini on mulle ja paljudele teistele sisseränduritele arusaamatuks jäänud, miks nad salateid või aurutatud köögivilju ei serveeri. Mina, kes ma toitun peamiselt puu- ning köögiviljadest, ostan suure osa oma toidukraamist turult.

Galeriisse riputan mõned fotod oma lemmik puuviljadest Bantuli turul.

Muu hulgas leiate sealt pilte suhteliselt võigastest lihalettidest ning lisamata ei saa jätta ka pilte aega parajaks tegevatest külameestest.

*tempe – hapendatud ning praetud sojaoad
**warung – kohvik
***aglungang – tee ääres paiknev ratastel välikohvik

Samal teemal

03.04.2014
Tuviralli, mis see on? Loomulikult popp sport Indoneesias!
24.03.2014
Indoneesia blogi: Gunung Lawu – päikesetõus pilvede kohal
17.03.2014
Indoneesia blogi: püha mägi Kemukus ehk seks ei ole tabu
10.03.2014
Indoneesia blogi: pidu surma ümber

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee