9 kommentaari

I
imelik  /   09:50, 14. veebr 2014
mismoodi nagu part konnale????? vaimukus või?
L
lp. ott  /   21:44, 12. veebr 2014
stolovaja ongi eesti keeli söökla .
T
tjah...  /   18:15, 12. veebr 2014
Palju käinud.palju näinud.... aga kas esiteks serveerid lennupileti ja siis reserveeritakse ka toit.
S
sama lugu ka reisidel  /   17:54, 12. veebr 2014
olen olnud plajudes kohtades ja korduvalt reisidel oma puhkust veetnud ning kuldne reegel ongi,nagu enne mindki on öelnud oma arvamuslugudes,et mida tavalisem ja lihtsama väljanägemisega söögikoht,seda odavamalt saab nn.tavalisemat toitu,mis oleks eriti ilusate linadega ja kallite nõudega kaetud restoranides praktiliselt samadest ainetest valmistatud,kuid peenemalt reserveeritud.
M aitse võib isegi sama olla ja lihtsamale inimesele ehk meeldivamgi,sest on lähedasem kodusele toidule.
P
pole tõsi...  /   17:50, 12. veebr 2014
Ott polegi halvustanud ega ka virisenud vaid ti just esile selle vahe.et talle meeldis ikka tavalise söökla toit rohkemgi kui see nn."pressile" mõeldud ning isegi veidi odavam,aga oma arvamust ja maitset toidu või muu kohta on siiski igaühe õigus esitada ja hästi neutraalselt räägitud jutt.
S
sellepärast siis  /   15:29, 12. veebr 2014
et stolovajal on nii tore tubli direktor:)))
S
scania  /   14:51, 12. veebr 2014
No näed siis, kesikud-kusikud jälle artiklist ainult halba väljalugemas ja halvasti arvustamas. Tüüpiline!
S
stolovaja...  /   14:40, 12. veebr 2014
...on kah maakeli söökla
V
vinguja  /   14:32, 12. veebr 2014
Pigem kiidetakse tavalist söögikohta võrreldes pressisööklaga

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis