Toitumise ja toidu valmistamise koolitused

"NÄMM-NÄMM!": Õhtulehe toidukoolis õhuline omlett juustuga 

Viljar Voog, 23. jaanuar 2014, 14:35
 Viljar Voog
Pimedate ja kõledate talvehommikute vastu aitab võidelda üks maitsev hommikusöök. Restoranide Olde Hansa ja Clazz peakokk Emmanuel Wille soovitab selleks näiteks kerget omletti, mille tänases Õhtulehe toidukoolis ka valmistame.

Manu retsepti järgmiseks vajate:
Kolm muna
Piima
Natukene võid
Paar viilu juustu
Kreeka pähkleid
Salatit

Omleti valmistamine on tegelikult imelihtne ning kiire, mis teeb sellest tõeliselt mõnusa ja kerge hommikusöögi.

Kõige kauem võtab Manu omletiretsepti juures aega pähklite röstimine, nii et sellest võiksid ka alustada.

Samal ajal kui pähklid pannil maitset juurde saavad, löö kaussi katki kolm muna ja raputa peale natukene soola. Kalla juurde väike sorts piima ja klopi kõik segamini.

Võta pähklid pannilt välja ja pane asemele või. Kui see on sulanud, kata põhi juustuga ning lase kergelt pruunistuda, ent pane tähele, et juust ei läheks vedelaks.

Kalla juustule peale või ja piima segu, lase minutikese praadida, pane ühele omletipoolele pähkleid ja salatisegu ning keera teine pool kaaneks peale.

Ongi valmis!

Samal teemal

20. märts 2014, 16:57
"NÄMM-NÄMM": proovi kartuli või riisi asemel kuskussi!
13. märts 2014, 16:42
"NÄMM-NÄMM": kuidas kõlab üks liharaguu õllega?
7. märts 2014, 17:56
"NÄMM-NÄMM“: valmista nädalavahetusel üks lihtne kaerapuder
27. veebruar 2014, 18:05
"NÄMM-NÄMM": toidukoolis valmib merikoger salsakastmega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee