Laadin videot...
1
foto

Pimedate ja kõledate talvehommikute vastu aitab võidelda üks maitsev hommikusöök. Restoranide Olde Hansa ja Clazz peakokk Emmanuel Wille soovitab selleks näiteks kerget omletti, mille tänases Õhtulehe toidukoolis ka valmistame.

Manu retsepti järgmiseks vajate:
Kolm muna
Piima
Natukene võid
Paar viilu juustu
Kreeka pähkleid
Salatit

Omleti valmistamine on tegelikult imelihtne ning kiire, mis teeb sellest tõeliselt mõnusa ja kerge hommikusöögi.

Kõige kauem võtab Manu omletiretsepti juures aega pähklite röstimine, nii et sellest võiksid ka alustada.

Samal ajal kui pähklid pannil maitset juurde saavad, löö kaussi katki kolm muna ja raputa peale natukene soola. Kalla juurde väike sorts piima ja klopi kõik segamini.

Võta pähklid pannilt välja ja pane asemele või. Kui see on sulanud, kata põhi juustuga ning lase kergelt pruunistuda, ent pane tähele, et juust ei läheks vedelaks.

Kalla juustule peale või ja piima segu, lase minutikese praadida, pane ühele omletipoolele pähkleid ja salatisegu ning keera teine pool kaaneks peale.

Ongi valmis!

Jaga artiklit

0 kommentaari

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis