Pokkerielu Aasias

Milliste puuviljadega Tais nom-nom-nom teha?

Rainer Roomet, 8. jaanuar 2014, 13:02

10 KOMMENTAARI

x
xxx/ 11. jaanuar 2014, 18:22
ikka njämma. nämm nämm. tsauka pauka. päikest.
t
thb/ 10. jaanuar 2014, 20:05
r
Ranka to Silmaklapp/ 10. jaanuar 2014, 13:15
Kohalik viiski meid sööma....
s
Silmaklapp/ 10. jaanuar 2014, 10:59
Duriani tuleb süüa ikka värskelt.Üle kolme päeva seisnud vili on riknenud ja tekitab suhu sibula maitset. Kohalikud sellist ei söö, küll aga müüakse turistidele. Teinekord vaadake kinnituskohta kas see on värsle või hakanud kuivama.
k
Kle türuk!/ 8. jaanuar 2014, 21:52
"...tuleb suhu kohutav küüslaugu või sibula maitse."
Ära piparda nii palju!
c
camu/ 8. jaanuar 2014, 20:38
r
Ranka/ 8. jaanuar 2014, 15:28
Kõike ei oska ega jõua, aga hea teada :)
r
Ranka/ 8. jaanuar 2014, 15:28
Kõike ei oska ega jõua, aga hea teada :)

r
reisumees/ 8. jaanuar 2014, 15:20
lugupeetud rahvavalgustaja võiks ka rääkida ju ainulaadsetest ananassidest,millele maailmas pole võrdseid,jackfruidist,papayast,mis õige maitse omandab laimiga serveeritult,(mesi)mangodest,passionfruitidest,ainult aasiale omastest väikestest banaanidest,lichidest jne. :))
m
Möögu/ 8. jaanuar 2014, 13:29
Mida tähendab nom-nom-nom? Kas see on sama, mis nämm-nämm, ainult inglise keeles? Kas nüüd ei kõlba isegi nämm-nämm eesti keeles öelda?

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee